[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有四罐cavalier clay 下星期到
有冇人想要
志在唔想咁多巴打俾swaghair食水
預計160

想要盒試試

已經預埋你啦
gary介紹下odouds新果幾隻野
有冇人想要
預計160

想要盒試試

你地用呢啲clay pomade會唔會用打底/噴spray?

睇髮質 我會噴少少

呢2 日會係ig 出
第一次上Swag hair買野,用網上銀行轉賬果到戶口名係咪打返SWAG HAIR & COMPANY,但話有特珠符號唔得?
第一次上Swag hair買野,用網上銀行轉賬果到戶口名係咪打返SWAG HAIR & COMPANY,但話有特珠符號唔得?

做咩幫襯佢

呢2 日會係ig 出

留名
Btw 打底水會唔會令頭髮變粗 定單純令到佢有力d?
想問下
我係日本買左支噴泡泡嘅嘢
我唔知乜嚟因為全部日文
想問下泡泡嘅話都係定型水定係有其他用途?
應該要點用?求教
有冇人想要
預計160

想要盒試試

已經預埋你啦

Thanks,到時麻煩你
睇完第一頁,想問下如果本身頭髮硬,用gel都好易塔落黎,係咪應該轉用第一隻gel type? 同埋邊隻牌子較好?

唔怕濃味,可以試江獸;或者試Iron ore先都得。

唔該,巴打
但係係邊度可以買到?😂

Google打Pomade同香港應該揾到好多間舖,自己格價啦。或者喺IG Search #pomadehk都有相同效果。

如果驚唔啱味或者效果,去張梁記巴打觀塘間舖試啦。

唔係想唱哀佢
不過建議你買之前格下價睇下有冇比人cap水

做咩幫襯佢

因為見佢iron ore減到105想試下

做咩幫襯佢

想試下唔買我果罐?
用左唔係好多,唔洗一舊

做咩幫襯佢

佢成世人唯一一件做過既好事應該就係iron ore賣得平

做咩幫襯佢

On9嘅係唔包運

做咩幫襯佢

On9嘅係唔包運

係markup勁高又唔包運

點解唔直接問佢要係度問

點解唔直接問佢要係度問

驚俾佢食咗
睇完第一頁,想問下如果本身頭髮硬,用gel都好易塔落黎,係咪應該轉用第一隻gel type? 同埋邊隻牌子較好?

唔怕濃味,可以試江獸;或者試Iron ore先都得。

唔該,巴打
但係係邊度可以買到?😂

Google打Pomade同香港應該揾到好多間舖,自己格價啦。或者喺IG Search #pomadehk都有相同效果。

如果驚唔啱味或者效果,去張梁記巴打觀塘間舖試啦。

好,唔該哂你

點解唔直接問佢要係度問

驚俾佢食咗

其實佢係衰mark up得高同唔包郵啫
但email問佢野都覆得好快 都有禮貌
同埋佢最近喺fb開嗰個group見佢都幾nice
但我見呢到啲巴打一提起呢間就起哂鋼咁

點解唔直接問佢要係度問

驚俾佢食咗

TB是原罪
仲要價標得高又唔包郵
網店黎咋喎 仲賣得貴過有實體店嘅
不過各有各做 其實冇乜所謂啦
唔鍾意佢咪唔喺佢度買

買過一次 冇乜機會有下次
唔鍾意佢 可能係佢度買過bulmaan所以好反感

點解唔直接問佢要係度問

驚俾佢食咗

當時搵佢買完blumaan pomade 218
我仲好信任佢個價錢係正常佢冇收貴
我仲以為真係咁貴
點知幾個星期之後Gary竟然平佢$70
我先知原來佢咁cap水
試問買完野之後幾星期之後先知原來自己俾人呃錢又點會唔嬲
幼髮撚真係唔岩用clay 塌哂
睇怕要試mm先得

有無試過 Arcadian clay pomade ?

未試過呀巴打 呢隻好介紹?

比較輕身嘅clay,試下得唔得

想問下香港邊間有得賣 仲有冇其他類似
Layrite cream同o'douds matte paste岩唔岩幼軟髮撚用
睇怕要試mm先得

Layrite cream同o'douds matte paste岩唔岩幼軟髮撚用

Layrite cream 同Arcadian clay 我都有
其實兩隻個hold力都差唔多我覺得
Layrite 就超香雲尼拿味同易洗啲
但我個人鐘意Arcadian clay多啲

Odouds matte paste 我都好想試
睇怕要試mm先得

Btw Arcadian 係紳士x同埋佬泥ig都有
相近產品有flagship dead sea clay, lockhart matte cream(張良記有) courage clay (sleexhk 同pomade workxr )

好似係 有錯請屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞