[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
今日用左odouds matte paste都幾好用 夠hold但味有啲似藥膏

好想試下呢隻

你鍾意咩效果

似Arcadian 嘅
輕同乾

arcadian就未用過不過講乾同輕佢就好岩用

遲啲幫襯Gary 先
今日用左odouds matte paste都幾好用 夠hold但味有啲似藥膏

好想試下呢隻

你鍾意咩效果

似Arcadian 嘅
輕同乾

遲啲幫襯Gary 先

天日up張matte paste上ig比你睇牙

好想試下呢隻

你鍾意咩效果

似Arcadian 嘅
輕同乾

遲啲幫襯Gary 先

天日up張matte paste上ig比你睇牙

屌,做乜扮5P呀 
而家用緊Uppercut clay, 發現好難洗甩
大家用咩洗頭水洗?

好想試下呢隻

你鍾意咩效果

似Arcadian 嘅
輕同乾

易唔易洗?
香港有冇鋪頭有賣Murray's oil based呢D old school pomade,最近屎忽痕想玩下

係一隻咩牌子黎 賣得咁平既
香港有冇鋪頭有賣Murray's oil based呢D old school pomade,最近屎忽痕想玩下

係一隻咩牌子黎 賣得咁平既

Drug store product
頭髮幼+軟(唔GEL會塌果種)
唔想太油
每日返工GEL下ALL BACK SIDE PART之類既頭,但又唔洗梳到貼貼服服咁
巴打們有邊隻POMADE推介?
有冇巴打用過Butter Grease 想試下
有冇巴打用過Butter Grease 想試下

有包膠㗎啦,揾吓啦。
頭髮幼+軟(唔GEL會塌果種)
唔想太油
每日返工GEL下ALL BACK SIDE PART之類既頭,但又唔洗梳到貼貼服服咁
巴打們有邊隻POMADE推介?

Clay 可能會啱你啲
Arcadian, courage clay, odouds matte paste, Lockhart matte clay或者上面巴打講嗰隻
大家覺得mm 隻 chrome 正啲?
大家用咩洗頭水洗?

oil-based係難洗
用conditioner敷陣先洗啦
lm
大家用咩洗頭水洗?

oil-based係難洗
用conditioner敷陣先洗啦

自己洗多幾次就算,三次乜都乾淨啦。用開d專業洗髮牌子。wella, shisedo, loreal哥d

係呀

我都覺

兩隻都正,不過個人鐘意用balm
今日用左blumaan cavalier clay. 用smooth打底再加clay做finish, 個人覺得呢隻clay既效果唔錯,非常hold. 淨係覺得佢果陣味好似椰子味而且好long last

我都覺
有無啲類似既product

其實查完之後陣味唔會留好耐
但係一開罐野個下真係

兩隻都正,不過個人鐘意用balm

投balm一票

我都覺
有無啲類似既product

其實查完之後陣味唔會留好耐
但係一開罐野個下真係

我覺得好香wo
UWB 玩唔玩到 build up?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞