[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
琴日係巴打到收左兩盒pomade
急不及待就想玩玩了
有樽odouds water based pomade 全新唔用,有無巴打想要,但求唔好晒

tg:CHYnn
Ace high wb pomade 同crystal lake wb pomade 好唔好用/值唔值得買?

聽講crystal lake 唔係好好力
想問下有冇巴打用噴泥
有冇推介
有冇人試過水加油一齊用,好唔好用?
有盒用左幾次既粉豬,有冇興趣交換? 都係換返油性
頭髮又硬又粗,求髮泥介紹?
BTW係咪一定要配定型spray?
人係英國,啲髮泥冇隻可用..
日日出街都要戴帽

英國咪有隻硬野x寶其實有啲巴打話用過都唔差

Morgan's 幾正呀我覺得
有啲似江獸

想問係咪係英國買到

你google下咪知

見到有好多款...
有冇話推介邊隻?
我而家先知髮泥叫Pomade

Pomade係髮油
同髮泥唔同用法
你想咩要效果先

pomade係髮油, 分uwb (unorthodox water based), wb (water base), ob (oil base)
泥係clay
有無巴打用開紫豬?點睇
有冇spray推薦?
用開bed head 宜家好似冇咁好hold
有冇門市睇下
江獸新味幾時出
有冇spray推薦?

真心想問 用得pomade點解都要用spray

純粹問下
Ace high wb pomade 同crystal lake wb pomade 好唔好用/值唔值得買?

聽講crystal lake 唔係好好力

CL新formula其實ok
有冇人試過水加油一齊用,好唔好用?

水係指uwb定gel-type?
有冇spray推薦?

真心想問 用得pomade點解都要用spray

純粹問下

呢個post唔係個個都用pomade 連登冇乜hair products post
如果crystal lake, odouds, first hand 同butter grease 大家會點排

諗緊入邊款好
swag hair 條TB做咩拍埋vlog自己畢業旅行
btw佢班frd幾靚女
頭髮又硬又粗,求髮泥介紹?
BTW係咪一定要配定型spray?
人係英國,啲髮泥冇隻可用..
日日出街都要戴帽

英國咪有隻硬野x寶其實有啲巴打話用過都唔差

有啲似江獸

想問係咪係英國買到

你google下咪知

見到有好多款...
有冇話推介邊隻?

Pomade係髮油
同髮泥唔同用法
你想咩要效果先

pomade係髮油, 分uwb (unorthodox water based), wb (water base), ob (oil base)
泥係clay

我就係唔知有咩分別所以先上黎問
pomade 應該會係令身?
泥就比較重同啞?
btw佢班frd幾靚女

tb d frd 多數都勁正

有啲似江獸

想問係咪係英國買到

你google下咪知

見到有好多款...
有冇話推介邊隻?

Pomade係髮油
同髮泥唔同用法
你想咩要效果先

泥係clay

我就係唔知有咩分別所以先上黎問
pomade 應該會係令身?
泥就比較重同啞?

第一頁有講
btw佢班frd幾靚女

咁香港應該過半女都幾靚
btw佢班frd幾靚女

咁香港應該過半女都幾靚

我D客既女都好靚女
江獸新味幾時出

6月尾, 限量既
有冇門市睇下

google 張梁記
btw佢班frd幾靚女

咁香港應該過半女都幾靚

睇咗條片先 真心覺得佢d fd幾靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞