[髮油撚]放低你用緊隻pomade (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

blumaan野感覺上名大於實 都係睇定啲先

試過original同smooth已經唔想再買blumaan

Smooth 唔差喎 wax黎講
同埋cavalier clay本身係Cameron Cretney 出
Blumaan執死雞幫佢埋尾同packaging design

不過都係果句買唔係問題
最緊要唔好俾人呃
上年某位出名嘅網店賣218
而兩星期後就有人賣159
真係食水深

尋晚講完點知今日真係又cap水

我開團
入6罐夠唔夠

好好用咩諗都唔諗就入貨

睇落唔差 本來係Cameron 臨尾先俾blumaan執死雞

其實點解會俾blumaan執左,仲搞到好似係blumaan先係主打咁

218係pomade 仲要無貨
Gary都係159 TB當我地傻鳩左
代理大撚哂

優惠價198only
遲d就218番ga la

覺得真係要杯葛佢

人地好多fans ga

某barber shop代理pomp co 都賣得比出面貴

咁老實講髮型屋/barber shop賣髮型用品點都會比出面貴
neighbor 賣pomade/洗頭水都會貴過出面

去barber shop買一來人地要俾舖租
二來你可以剪完叫佢落呢隻果隻pomade 試完就買
買個experience

但你個濕鳩藍人代理
服務無 experience無 問野hea答 無實體店 唔包運
淨係搞埋d 濕鳩lucky draw giveaway
仲要賣到咁撚貴

嗱不過我就覺得問野方面就唔錯嘅都錄音答又唔會好似難忍味咁煩咁洗腦轟chur機
不過都係作為一間網上店點解要整到咁價佢又唔係全職賣

Smooth 唔差喎 wax黎講
同埋cavalier clay本身係Cameron Cretney 出
Blumaan執死雞幫佢埋尾同packaging design

不過都係果句買唔係問題
最緊要唔好俾人呃
上年某位出名嘅網店賣218
而兩星期後就有人賣159
真係食水深

尋晚講完點知今日真係又cap水

我開團
入6罐夠唔夠

好好用咩諗都唔諗就入貨

睇落唔差 本來係Cameron 臨尾先俾blumaan執死雞

其實點解會俾blumaan執左,仲搞到好似係blumaan先係主打咁

Packaging, delivery, manufacturing, CS, QA呢d
Blumaan已經成村人係到
小弟執屋冇位,巴打價睇下有冇人有興趣,有d玩過一兩次擺左係到,有d就玩得多d

睇岩邊款可以tg我拎圖再影比你睇仲有幾多

TG: Karsar_k

仲有兩款眼鏡睇下有冇巴打有興趣
TB-011-H 49size NAVY/SILVER
日本買 全新齊set 4000蚊

另外仲有副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢
全新齊set 2800蚊

Up
小弟執屋冇位,巴打價睇下有冇人有興趣,有d玩過一兩次擺左係到,有d就玩得多d

睇岩邊款可以tg我拎圖再影比你睇仲有幾多

仲有兩款眼鏡睇下有冇巴打有興趣
TB-011-H 49size NAVY/SILVER
日本買 全新齊set 4000蚊

另外仲有副 nicky X celluloid 黑色上目限量版佢
全新齊set 2800蚊

Up

巴打係咪唔受交換?

唔換呀,屋企冇乜位要清下貨
有巴打要既平放晒佢好過清入垃圾筒
今日上去幫gary含🖖🏿
期待oduod's新野
期待oduod's新野

唔好意思 delay 左
期待oduod's新野

No worry , btw 新鋪特登整到咁暗?
期待oduod's新野

好似冇咗以前上去買野坐低吹水吹幾個鐘果個感覺
期待oduod's新野

好似冇咗以前上去買野坐低吹水吹幾個鐘果個感覺

始終商場又冇得座
幼髮撚真係唔岩用clay 塌哂
睇怕要試mm先得
睇怕要試mm先得

有無試過 Arcadian clay pomade ?
睇怕要試mm先得

正想講呢隻
我幼髮撚都可以做到豐盛效果
睇完第一頁,想問下如果本身頭髮硬,用gel都好易塔落黎,係咪應該轉用第一隻gel type? 同埋邊隻牌子較好?
睇完第一頁,想問下如果本身頭髮硬,用gel都好易塔落黎,係咪應該轉用第一隻gel type? 同埋邊隻牌子較好?

唔怕濃味,可以試江獸;或者試Iron ore先都得。
睇怕要試mm先得

未試過呀巴打 呢隻好介紹?
睇怕要試mm先得

未試過呀巴打 呢隻好介紹?

比較輕身嘅clay,試下得唔得
有四罐cavalier clay 下星期到
有冇人想要
志在唔想咁多巴打俾swaghair食水
預計160

唔怕濃味,可以試江獸;或者試Iron ore先都得。

唔該,巴打
但係係邊度可以買到?😂
有冇人想要
預計160

有冇人想要
預計160

Ok上黎俾你
有冇人想要
預計160

想要盒試試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞