SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
下集珍妮自殺 羅娜應該會仆出嚟救佢
然後一齊報復錫京
羅娜滿分喎
雖然珍妮應該會冇事,因為預告羅娜會上天台勸珍妮返嚟
但係恩星嘅情況更嚴重,恩星一向同羅娜有仇,而且考首爾大係佢一直以來嘅心願,如今搞到考試失敗,不但所有事都係推哂落羅娜度,更重要係恩星自從羅娜被襲以及千千失勢後,成為過街老鼠,邊個理佢?
但係放手機落恩星度又點計?
滿分已袋理撚得你
就算佢滿分,但係佢部手機被放落恩星度,搞到佢考試失敗,只會勝之不武。
我覺得錫京應該唔會咁順灘畀羅娜成功考首爾大
就算滿分都可以做低佢
佢主要攻擊對象係羅娜
蛋撻夾埋粉紅屈露娜放電話落恩星到

後面蛋撻同錫京撐枱腳嗰陣都有提到露娜會失去資格
所以我咪就滿分有用咩?
佢而家用制度dq哂所有對錫京有影響嘅人
要襯番韓國Joker個朵
第一次係trailer睇到果陣好心寒
錫京對付珍妮嘅方法其實第一季恩星都用過嚟對付羅娜
提示
恩星話羅娜媽係小三 點知自己阿媽先係小三
錫京話珍妮爸係殺人犯 點知自己老豆先係殺人犯
順玉嘅世界係無限輪迴
屌 我都記得上兩季有講羅根係獨生先要搵雪雅捐骨髓
咁有個親兄弟仲使乜搵人捐
老豆老母又好似唔記得有另外一個仔
睇cctv就知露娜係無辜
不過呢套劇好似注定cctv一定係壞咗
唔會用cctv
用其他方法
踢走錫京就一定
但係之後點做就唔知
變左雷鬼
錫京呀.....點解一定要得自己一個升首大 齊齊升唔得既
同埋仲信蛋撻d花言巧語 傻西瓜黎既

希望狗血到其實係刻意埋佢身幫老母報仇(雖然機會極微)
錫京只係唔畀羅娜升首大
蛋撻去得更盡
一來只有自己仔女升首大,令自己更有優勢
二來順便打擊秀蓮,因為秀蓮擁有清雅控制權,千千只係得部份。
錫勳冇考到 露娜又失去埋資格 兩個咪可以順理成章咁一齊去外國讀書
錫京咁想入首爾大 自己一個入飽去啦
錫京又係要死下親人先會醒
今次死錫勳啦 等佢反省下反正最後可以番生
真係有用咩?秀蓮死完番生佢都冇醒到 仲要衰過以前
丹泰唔會畀佢哋咁做
丹泰視所有人為工具,包括子女
而錫京咁做,秀蓮一定知情,由佢見到羅娜同恩星鬧交,到丹泰接走錫京嘅時候,佢個表情有啲唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞