SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
d人各有各復仇真係唔係好work.....
頂你千千 就算有仇要迫害 都唔好簡個咁既timing黎背叛呀

同埋新人物又係有d燥既
珍妮爸算好落力去報仇 但棋差一着比蛋撻捉到路無計....
白俊基除左激下蛋撻同撩下秀蓮 都唔知做過咩......
蛋撻又好笑 明明殺人唔砍眼 但係又唔處理白俊基
今集最欣慰既係收視跌
如果允熙一死蛋撻就搵到佢條屍放噴水池
咁會唔會蛋撻或者佢嘅人見到千千殺允熙嗰下
咁蛋撻又可以拎黎要挾千千
被呢個大綱fake 咗,以為會係三大女主一齊ko 朱丹泰
應該想殺啦
下集咪搵珍妮老豆殺
可能之前未搵到替死鬼
而家有珍妮老豆,殺邊個都得

唉對千書真好失望
突然反轉
你話千書真神智不清先咁都冇咁嬲
但佢轉要走去轉N波仆你個街
係咪人黎?
屌真囉
如果我係允熙冇事
返黎第一件事要收左千書真皮先
呢D偽隊友仲衰撚過蛋撻
唔知幾時就發神經捅刀
梗係神智不清 佢黎到唔拎走塊石 直衝去恩星度(雖然人之常情 緊急情況)
珍妮老豆本身都身不由己 話唔定唔敢殺人

以蛋撻作風 白俊基留到咁多集已經好唔合理
同埋總係覺得平頭仔仲係企係珍妮老豆個邊
恐怕到時第一個要解決嘅係羅娜先
羅娜發脾氣上嚟連允熙都搞唔掂
今次搞到羅娜唔止冇咗老母,仲要被負上欺負恩星嘅污名。
應該唔會番生掛....
一係回憶 一係秀蓮又扮 一係係同愛喬好親 親到紋cp紋身既人
可能佢根本唔知係蛋撻擺左舊石係油門
當時又load唔到姐
我講神智不清係可能話醉酒etc 好似第一季允熙錯手殺左雪雅,連自己都唔知自己咁做,後尾好後悔咁
但千書真冇可能係

平頭仔應該仲係珍妮老豆個邊
佢交比蛋撻既報告都係假
見仲有人估平頭仔救左/有份救允熙
因為如果允熙死左珍妮老豆應該比蛋撻食死,冇得反轉
都係因為千千覺得佢想要嘅一切往往都要同允熙爭,甚至被允熙所累
無論歌唱比賽、愛情、事業、學校事情上允熙都插佢一腳。
難得藝術中心建成,允熙仲插隻腳落嚟做院長。
如果羅娜可以反殺千書真
再同秀蓮聯手殺埋蛋撻好似又幾好睇
唔知恩星醒返會唔會又好似佢老母咁反轉豬肚唔認人
允熙就.....我覺得10個小時 雖然算多
但未必可能做到咁多野 又造假屍....雖然順玉universe無野無可能
羅娜其實最影響力幾低 又無人無物 入學試又衰左
除左以錫勳女友身份激下恩星/錫京 真係無咩做到

見路透 恩星好似一家團聚
唔好有太大期望
佢而家痴咗線,就算千千使橫手令佢可以入讀首大都唔知有冇可能讀到。
更何況,呢個機會係千千為佢而做,佢更加唔會大義滅親
最多只會對千千進行死諫,但作用不大。
遲下連錫勳女友都唔係
算啦 狗血劇唔理啦 睇花絮平均下
見有人話官方確認允熙收左皮
唔知邊睇返黎
我覺得如果咁樣允熙都冇死,成件事真係好唔make sense
但另一方面又覺得佢冇死
而且真係諗唔明點解要比蛋撻拎到傳單而唔係真報告
所以好期望羅娜可以發下威
希望佢地可以係下面一家團聚
應該sbsdrama ins

反而係真報告去左邊.....又係短時間內唔知發生左幾多野
小心到連拎完真報告都偷龍轉鳳(應該唔會預料到車戰後比人搶掛...)
應該唔會係頭d個時轉到呀......
吳可能冇死 千應該配合周嘅秘書做戲推吳落去 之後製造假死。我覺得而家又黑化千唔太可能 應該有內情 希望....
應該未頭d就轉
佢一早就蛋撻搵人跟佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞