SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
錫京嘅情況係等到丹泰出賣佢時佢先醒覺
不過到錫京仲有冇命都成問題,對丹泰來講,佢會揼咗毫無價值嘅工具
今集唯一嘅好事
眾叛親離佢就後悔當初啦
畢竟親生既未必會殺既 但一定令到佢唔跟自己唔得
洛根black
唔係死果個logan先係阿哥呀 阿哥驚佢有危險頂佢番韓國
千千喺丹泰部手機度裝咗偷聽軟件,同錫京食飯嘅對話,包括陷害羅娜令恩星雙雙dq嘅事情可能會被千千聽到,但係千千為咗唔想令佢嘅復仇計劃失敗以及令恩星更憎佢,只好扮唔知。
秀蓮最多都係以校長嘅身份開除錫京學籍,至於會唔會被佢哋retake又另一回事,至少要retake都唔容易,更加唔使講點搞掂羅娜同恩星嘅誤會
雖然上兩季家族上,恩星強勢羅娜弱勢,但係今次調轉,羅娜強勢恩星弱勢,就算第二季恩星襲擊羅娜,但係外人睇只會覺得羅娜欺負恩星,令佢無得達成心願,所以就算恩星打算告發羅娜都好合理。
錫京今季應該係後生仔派最煩膠戈個
又嘈又蠢又煩
吳允熙究竟有咩目的攞走曬羅根啲錢
佢一直都係咁
只係今季比較明顯
上一季羅娜遇襲,除咗係恩星被千千逼到癲咗而造成,仲有係錫京唔想見到羅娜返嚟爭獎而叫佢老豆做野。
第二集未播放片段流出

今季劇情鬆散主要係因為唔再圍繞雪雅被殺一事發展
覺得+1
好似斬件上咁
今集允熙開完夾萬之後又唔知做咩
珍尼老豆擺啲死魚落噴水池又唔知想點
第二季最心涼嘅事除咗馬斗基被炒之外
就係恩星唔認千千做自己老母
千千頭兩季一直強調自己所做都係為個女好
結果搞到而家個女成為罪犯家屬,婆婆都唔理佢
要不是有陳老師,佢而家喺少年所生活緊
而家已經去到35集以上其實好難再有新橋出到
一早唔好咁大貪係第二季最後坐晒監就完咗佢 係最好嘅結局
呢一季個評價應該好樣衰下
第二集個收視已經開始跌
羅根有兄弟
咁一開始就唔會發生所有野
佢應該係想補償一個禮拜一集 所以一次過播個半鐘
但係其實一次過睇咁耐係好攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞