SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
今集好睇番,但收視繼續跌
上季千老師就俾人撚足一季,今季終於到朱丹泰被人撚,個個都食住佢咁
俾人換包,咁即係雪雅有機會唔係秀蓮親生,咁慧仁好大機會先係親生
但點解Logan話唔可以俾秀蓮知
錫京終於收皮,今季仲越嚟越過火
照咁睇 反朱勢力應該慢慢歸邊,連劉代表都要背叛了
仲未計陳老師背景
表面上同Hera palace大人以及細路關係甚遠
實際上佢係乜野人?
恩星第三季至今都冇乜出現
雖然佢老豆老母唔想佢被丹泰成為人質
但係有啲野唔係佢哋想點就點
好似第二季咁,允熙唔畀羅娜返嚟結果都一樣
恩星是但啦 睇佢比牙紅撚都幾爽
但第一季秀蓮有驗過DNA證實慧仁唔係親生
陳粉紅把口就話好愛恩星 話自己先係恩星老母
轉個頭就夾埋蛋撻令恩星露娜一齊被DQ
因為佢想恩星需要佢 恩星遇唔好既事就會想搵人依賴

其實粉紅係咪經歷過喪子之痛 對恩星咁執著咁
但今集唔係講當年生完就同人調包,而個女就係慧仁咩?
喺水池死既女人就係朱買黎調包慧仁既女人咩?
一係陳老師痴線
一係順玉痴線
明明上季係幫Logan監視恩星(都算係敵人啦),點撚知去到尾幾集又想認人做女
真係睇到r撚哂頭
應該唔撚得好耐
多謝羅娜救佢
羅娜雖然正直有義氣,但衰天真
恩星同錫京嘅惡各有不同
錫京嘅惡係惡出面,而且好易踢爆
恩星嘅惡係惡在心,難以察覺
平時扮作無辜純情,人畜無害,實際上惡起上嚟,唔止可以見死不救,甚至自殺、扮失憶都得。
但係佢應該未見識過恩星嘅惡
至今為止只係得千千、夏博士見過佢嘅跪異笑容
恩星既稱唔稱得上惡呢
我覺得好大程度係千千望女成龍既壓力令佢變到好似千千二世咁
比起錫京本質既壞 恩星似係精神壓力導致佢對佢所作所為無好定壞既判斷 只要可以達到千千期望既事就做 衰d講係迫到痴左線仲貼切

記得開頭好似得佢對露娜係nice既
對露娜nice係錫京
錫京都係當人地玩具咁玩
翻臉之後 露娜傷心到想自殺

相反 恩星初頭係真心當雪雅係朋友
唔係都唔會將考衰咗高中入學試呢件事話佢知
繼而俾雪雅要脅千千入學作弊

恩星同錫京能唔能夠作惡
要睇佢地父母處於咩地位 權力係黎自父母
恩星到依家沒作惡 係因為千千確實處於低位
係啵 係補習班個時對雪雅都叫nice
其實恩星s1已經比千千迫到痴痴地

千千宜家都唔太差姐 不過唔知點解依賴左粉紅 怕自己一個

恩星同錫京都係呢d上流戰爭既犧牲品 三觀不正
不過錫京係天生適應到點玩 而恩星就唔得 仲癲癲地
錫京比人公審戈陣 又串珍妮老豆係殺人犯
戈陣以為珍妮會同返錫京講
你老豆蛋撻朱先係殺人犯啊 仲係殺好多戈隻
珍妮都唔知內情點駁呀
水池個女人係慧仁老母 佢生左慧仁 秀蓮生左雪雅
蛋撻比錢個女人買左慧仁 然後處理雪雅
所以慧仁唔會係秀蓮生嘅

今集話秀蓮仲有一個親生,但又唔係同雪雅孖生
恩星做美味的廣場固定
除非雪雅又係換翻黎嘅
賭神換牌咁換
好神奇 自己生左幾多個都可以唔知
無論係孖生雪雅定分2次生都好.....

Btw支持雷鬼雪雅家姐回歸
但懷胎10月點會唔知自己陀緊1個定兩個bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞