SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
未睇最新一集都覺得又挑戰緊觀眾底線........
你地係邊到睇
我直接睇sbs app
咁都解到?
千老師 係咪代表之後再反轉, 今集係假死
唔會
佢係為利益同私人恩怨而殺允熙
就算允熙返生都冇可能平息羅娜嘅怨恨
允熙唔止死咗咁簡單,而且破壞哂佢生前嘅名聲,包括羅娜,所以之後點補救都死。
個紋身有冇可能係紋咗落羅娜身上?
突然醒起一件事
上集預告又話錫京死咗?
我就知佢一定未死
可能條屍假扮
就當條屍條假扮
冇死阿 被朱叫人係別墅迷暈咗
咁啱珍妮老豆暈咗之後俾人帶到去別墅
朱想恐嚇珍妮老豆就話佢連錫京都殺
因為同一時間得佢兩個係別墅入面
係咪下集開始所有好人都黑化了?要反擊了
好人變壞人,壞人變好人,睇到亂晒籠
單純為自己報仇姐 佢本身都好憎logan 如果真係搵夏博士救logan都係利用佢黎報復蛋撻

當然都希望允熙死個度係千千腦海想像 不過都唔似啦 咁短時間好難造假
popo搜查仲慢過蛋撻搵人放入牆再放返入大海.....
等成星期比d咁既野觀眾睇....睇到心臟頂唔緊

無啦啦搵到報告同鎖匙 無啦啦條屍可以係現場拎走去牆 又可以無啦啦放返入水.....壞人做野都係無聲無息 現場無人守既咩.....

真係要成立返個支持羅娜迫死恩星會 今集套野既hard carry
錫京下集比蛋撻放棄埋 順玉諗住派下甜頭比觀眾呀
唔關恩星事
允熙嘅死係大人所為
就算殺死恩星都唔會有用
羅娜立場黎講 無恩星單野佢阿媽唔會咁 (我地上帝視角先大概知來龍去脈姐)
唔洗殺既 個個都蛋撻咩 迫癲就岩 生不如死
千千同恩星本身應該要有返d報應啦

唉.....羅娜睇到人好心悒
屌你老母
有冇搞撚錯
見到千書真上季咁慘,心入面都唔介意佢做過既衰野
但佢咁樣對允熙真係
我都明而家一半都未到,係要有好多反轉劇情嫁啦
但係睇住個個好人都死撚曬
個個又被逼或者自願做仆街
點睇落去啊屌你老母
睇完個心情真係差到仆街
帶著無法滿足的扭曲慾望
房價第一、教育第一的懸疑復仇劇!

為了保護我的孩子,我別無選擇,只能成為惡棍。
一個關於女性團結和復仇的故事!

屌你個女性團結
就算允熙冇死我都睇唔到可以點樣團結囉家下
千書真對允熙做左D咁既野仲可以大家做返fd?
千書真就係一個自私自利既死仆街
救左佢個女都咁樣對人
應該由得恩真比陳粉紅帶走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞