SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
點解珍妮老母啲look越嚟越後生
有老公喺度
允熙收咗皮真係唔想再睇
允熙係咪真死㗎? 成日覺得佢會再翻生
等logan返黎先
棄啦屌
追追下都費事追直播,反正要睇多次中字,無謂每個星期五曬個半鐘睇朱丹泰點贏
睇中字個時又可以飛,我今集都飛曬癲婆陳開記者會個到
佢講啲野太嘔心
應該係呢套劇姐, 超兒戲, 好似邊個死左, 佢D家產就自動比撿到果個咁
今季啲劇情真係牽強到仆街, 我自己都睇到愈來愈冇心機睇.
你當佢係先
雖然套劇係邊拍邊播,冇野係冇可能
https://www.instagram.com/p/CQ24xxHNtZO/?utm_medium=copy_link
既然蛋撻攞咗撻地,當然要做嘢
而家蛋撻就係死咬筆錢
只要攞到筆錢,再攞埋清雅集團話事權,佢就可以做野

估計嚟緊都點對待其他人
允熙母女
允熙死咗,只要搵到筆錢,踢走羅娜,唔好同錫勳就得。
不過我諗筆錢最後會唔知點樣兜兜轉轉會去返羅娜度,唔係嘅話佢而家死咗老母之後對蛋撻無太大威脅。
千瑞真母女
只要攞到千瑞真嘅喺清雅嘅股份,佢就可以踢走佢,並將佢個女恩星交畀陳老師。夏博士wfc
秀蓮母女、子
攞哂秀蓮嘅財產,殺秀蓮、錫京,最後由錫勳託管筆財產
珍妮家
叫珍妮老豆再做更多dirty job(包捨殺真朱丹泰),到最後滅佢門。律師家相信都會同一命運。就當蛋撻係一個國王咁諗,「登位」後下一步就係殺哂同佢相關嘅人,只有死人先會保密。

如果最後筆錢真係落咗羅娜度,除咗蛋撻之外,千瑞真可能都會做野,利用佢哋個女(錫京、恩星)對羅娜嘅憎恨而做事
錫京得把口,畀把刀殺羅娜都唔敢
恩星易控制,試過襲擊羅娜重傷
到時可能叫恩星殺羅娜就得
殺唔到就等蛋撻包底

所以最關鍵嘅係
1: 秀蓮會否及時知道真相,將錫京拉出嚟
(只有秀蓮先得,就算允熙未死都做唔到,錫京唔信允熙)
2: 恩星之後點做
(佢係成套劇集入面唯一一個喺咁多命案中嘅目擊證人/施襲者,佢為咗保守千瑞真嘅惡行保到癲咗,如果千瑞真叫佢再殺羅娜多一次,而佢又唔記得羅娜以及成班hera kids 為咗救佢逃離陳老師嘅魔掌嘅話,咁成套劇就end game。)
好殘忍
喺羅根爆炸地開土動工
見到條屍 但仲未屍檢應該
見過話D團因為奧運都冇得打歌 似真
如果呢一季朱丹泰都唔死,我宣佈棄劇
黃viu
依季朱丹泰死唔死你都要棄架啦
我星期五追完直播之後完全冇意欲睇返中字
我都係阿唔想睇允熙死多次
我上一集已經咁講
除左屌順玉 其實都無咩嘢值得討論
鳩嚟嘅
Logan多個阿哥出嚟已經知唔掂
話說平頭仔咪話係袋搵到金庫key同真假報告既.....正常唔係已經連車落左水咩 份野好似無濕過咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞