SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
本身得雪雅一粒女 另外三個蛋撻送(慧仁 雙胞胎)
如果當年秀蓮生既係雙胞胎
咁雪雅可能以雙胞胎形式回歸 好似羅根阿哥咁
醫院院長已經講咗秀蓮唔係生雙胞胎
唉 咩都有可能 醫院可以咁多甩甩漏漏 無記錄都得啦
允熙唔會無緣無故咁問院長 應該係知道啲野
其實我覺得錫京都幾慘
本身同呀哥相依為命
依家呀哥有咗條女就wfc呀妹
呀媽就太大愛 對露娜好好
佢都係想要呀哥同媽媽嘅愛啫
唔係藉口
佢要親情唔代表要毁人前途
更何況佢而家將愛佢嘅想法諗歪咗
老豆對佢嘅根本唔係愛,而係為老豆自己
佢仲未識醒就真係冇人幫佢
有無人睇到好攰好想棄劇
唔似會咁做

只可以話恩星由一個地獄去另一個地獄,之後都只會地獄,特別係知道羅娜係夏博士親生女,以及夏博士、千千嘅環境。
今集一開始應該要19啦
越睇越唔明

到底logan搵到啲乜或者知啲乜所以先話秀蓮仲有血脈在生

仲有睇落慧仁親老母係被蛋撻埋左喺噴水池度 咁點解珍妮老豆要走去認自己殺左人/棄屍 要整單無屍命案令自己踎監

-

同埋Mr白殺真丹泰老豆嗰陣係話 將我嘅錢比返我
咁即係Mr白同丹泰老豆又有一段故?如果唔係點解話係佢嘅錢
可能又關Mr白個真實身世事?

順玉可唔可以唔好挖咁多坑
好驚佢搞左咁多個伏筆出黎最後每個位都埋得唔三唔四
珍妮老豆好似用頂罪換Hera Palace單位
睇返允熙睇嗰份文件get到點解珍妮老豆要頂罪
入面寫條女由A君到獲取生活費 咁A君係蛋撻
然後A君被警察懷疑 之後B君(珍妮老豆)就衝出黎認罪

本身以為只要佢兩個唔講、將層樓當掩口費就得 唔一定要踎監
秀蓮個生世真係複雜 痴線
會唔會條女嘅家屬報警話佢失蹤,佢哋兩個冚唔住就搵B頂罪?
份野就咁寫佢失蹤冇寫係邊個報 但應該有人報左警 警察先會開file查到佢一直收A嘅錢過活(入邊寫條女無業)

蛋撻一黎冇可能踎監 二黎唔想換bb嘅事通天
就搵左珍妮老豆頂罪 想警方快快手close file
愈做愈多狗血迷題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞