SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有人講秀蓮有病 同允熙講過有頭痛 比錫京激一瀲就心絞痛到坐係地
失憶 重病 撞車
狗血劇必備既三大元素
連屍都搵到允熙睇黎真係死咗
剩返7集順玉要開始收尾
細路line都得返錫京仲係咁仆街
應該下一個到千書真死
朱丹泰一定留到最後
跟著淨返三個女主個女同蛋撻鬥
season 1開始朱丹泰已經係1個鬥n個
仇人越黎越多,越戰越勇
打足3個seasons,最強奸角
Btw
最強奸角唔止蛋撻一個
仲有千老師
基本上要打贏呢兩個先叫end game
前者唔使講
後者主要都係集中羅娜同恩星兩個
爭都爭在要處理蛋撻先定千老師先
允熙死可能係報應
千老師唔使負責任?
一切恩怨都係因為千老師好勝而起
劇透恩星會爆千千罪行 唔知係咪真呢
果然...最大弱點都係佢地既子女
而家恩星嘅狀態,就算爆千千罪行都唔會有人信
反正千千都有辦法解決
如果爆千千罪行,第一個死嘅係錫京先
第二季只有佢無意中睇到千千老豆意外身亡片段
以佢口疏嘅性格,爆大鑊係遲早嘅事
若然錫京因此而死嘅話,其他人都只會將矛頭指向蛋撻度。
到時秀蓮死哂兩個親生女
就算係奸角蛋撻,一知道錫勳諗住帶羅娜去美國留學都走上門警告羅娜。
Btw,羅娜而家變孤兒,同雪雅一樣,反而變咗冇弱點
同天空之城一樣 全員弱點都係子女
一樣係上流戰爭 天空之城好睇好多
Skycastle 同penthouse1 比我會比penthouse 贏 但第3季真心不了
一套貼地d既狗血劇同一套離哂地既狗血劇
各有各好啦
第三季一次過將頭兩季舖陳嘅伏線爆哂出嚟
如果冇細路線,或者細路線搵啲冇咁搶鏡嘅演員,基本上第二季已經完成,唔使去到第三季
第三季已經去到超實狗血劇
完全唔同level,sky castle高質咁多
收視再跌都係咁高 討論區又次次都有熱門post
唔知幾時先會跌到同其他劇差唔多
其實咁仆街先係真實社會 咩惡有惡報
宜家就係套劇都話你知根本無呢支歌仔唱
錫京好似會送去少管所之類地方
佢又唔係好人 又點會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞