SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
無知一問
乜韓國d監獄咁free嫁咩?
咁多個人一齊住,個環境又幾ok,唔係得四幅牆
有冇人可以整理下佢地分別係咩原因出監?

允熙:自羅根被炸彈襲擊後,對法治失去信心,於是二審時更改證供,令允熙提前獲釋,並同佢合作復仇

律師仔:蛋撻幫手

律師仔老婆:律師仔老母幫手

珍妮老母:唔清楚

夏博士:最慘一個,被蛋撻以及律師仔暗算,本來要坐足三年,但係可能靠珍妮老豆幫手先可以成功獲釋。
律師老婆同珍妮阿媽應該都係蛋撻幫手
蛋撻 珍妮阿爸 律師 河博士一齊個part蛋撻有講過為左幫珍妮阿媽同律師老婆出監洗左好多錢
有冇人可以整理下佢地分別係咩原因出監?

允熙:自羅根被炸彈襲擊後,對法治失去信心,於是二審時更改證供,令允熙提前獲釋,並同佢合作復仇

律師仔:蛋撻幫手

律師仔老婆:律師仔老母幫手

珍妮老母:唔清楚

夏博士:最慘一個,被蛋撻以及律師仔暗算,本來要加刑,但係可能靠珍妮老豆幫手先可以成功獲釋。
最慘應該夏博士
https://youtu.be/1xO64fnxja4
一次過講哂其餘Hera kids
五個都係精英
有人覺得夏博士出到監係千千幫手
千千要徹底報復朱蛋撻就要有人幫佢暗中做野
分分鐘可能同珍妮老豆結左盟添
所以珍妮老豆先話要預埋夏博士玩
同埋千千偷聽果時已經有呢份計劃書係枱面

但係起初夏博士未到果陣 珍妮老豆 蛋撻同律師都無呢份野係手 後期先出現 似係夏博士帶嚟
我依家先開始睇第一季 會盡快趕進度
但係珍妮老豆又點會知夏博士有呢份計劃書?監獄內又無見過面。
最新訪問話呢季最慘係允熙
睇黎佢計劃失敗 都係窮人最慘
唔通羅娜又死多次?
無錯 佢一直都係衰人
係有些觀眾對佢寄予咗些本不該有既善意期待
會唔會係允熙死?
之前有劇透允熙會中槍
同樣,恩星都唔會變好人
雖然第二集畀蛋撻間接搞壞入學試,並遷怒羅娜,羅娜亦都好冷靜聽佢講發生咩事。
可能羅娜會知佢都係夏博士親生女
但係到時恩星點諗先係問題。
青雅藝術中心開幕
早前金順玉接受媒體對《Penthouse》全季進行訪問
有人整咗中文翻譯出嚟,上載至youtube
https://youtu.be/dR3s3bKJG7A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞