SBS PENTHOUSE S3 (5)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
一見到套衫嚇死我
吳允熙最後個五分鐘做乜鳩 條女係想殺死自己個女嘅仇人 咁肉緊去救佢做咩
今集大家都唔知
羅娜救走恩星係因為對陳老師嘅行為有懷疑
下集預告應該會交代
羅娜當然唔接受
唔知恩星點諗?
今集交代咗陳老師係同蛋撻有交易,陳老師只係想要恩星,蛋撻就只係將恩星當作人質嚟對付千千。
想殺死自己個女嘅人係蛋撻,唔係恩星
恩星只係受千千高壓下嘅受害者
雖然羅娜都討厭佢,但係都係理性嘅人
入學試被DQ嘅責任都冇懷疑佢
再講,當時允熙見到陳老師在場時都覺得有可疑,問佢點解又唔講,問羅根嘅事又扮哂冇聯絡好耐,考試前允熙見到陳老師望住佢,再加上恩星同羅娜雙雙DQ,以上種種行為,點會冇事?
咁羅愛喬有冇仔女
成日寫好人點樣畀人恰,壞人點樣風流快活
loop到第三季都仲係咁
收視跌真係抵死
錫京咁仆街,早啲死係好事
嘩屌以為自己睇緊頭文字d
所以話買車都係買大車好
用返允熙一開始揸個架邊有咁易比蛋撻撞爛
咁姐係錫勳同錫京唔係雙胞胎?好亂
應該係大家都以為允熙死左
Or真係死左
河博士走出黎話要照顧羅娜
唔係雙胞胎
錫勳係蛋撻親生仔
錫京同雪雅係秀蓮既雙胞胎
之後唔知會唔會有偽骨科劇情話錫京鍾意左錫勳

所以怪唔之得蛋撻要加埋錫勳個名落d物業到
咪係,想撇甩人點會揸去山路,緊係去多車嘅地方擾亂人視線
屌,真係冇眼睇,吳允熙邊有咁蠢
on9走佬算啦,推得郁架車嘅咩
走佬咁恩星點算
個陣除非允熙可以赤手空拳抽贏係車入面既蛋撻
唔係佢都冇野做到

但成集落黎允熙真係好撚蠢
做乜無啦啦對住蛋撻講曬d野出黎
佢之前都唔係咁撚蠢直頭同叫蛋撻快d殺我冇分別
佢做緊周丹泰跟班
應該唔會相認住
錫勳
就算唔講出嚟
外人睇允熙忽然富貴,同時秀蓮唔知情係好奇怪
今集允熙知道會有人喉著佢手上有羅根畀佢托管嘅100億美金,叫銀行將庫存現金轉成一張支票。問題係若然張支票畀蛋撻搶走,之前羅根所做嘅事就會白費。
蛋撻視所有人係工具
佢哋嘅家屬係人質
當佢哋無利用價值,佢就會連佢嘅家屬都唔會留活口
蛋撻叫陳老師托管恩星都係同一原因
只要蛋撻完全擁有清雅集團以及羅根李畀允熙嘅100億美金之後,就會殺哂佢哋。
想問順玉姐雪雅同錫京邊忽似孖生無論性格, 外表同才氣完全都唔同
今季啲劇情簡直暴走到連粒黑lin都見到
站在羅娜立場
佢老豆對佢以及允熙唔好,日日花天酒地玩女人,死後允熙要獨力為佢還債,生活艱苦,所以羅娜非常痛恨第三者(情婦)。第一季允熙為咗激嬲千千同夏博士有親密接觸,加上受千千向恩星所講嘅影響,誤會允熙係第三者,結果佢嬲咗允熙。
第二季即使允熙同夏博士結婚,但係羅娜心目中都係認為佢係恩星老豆,所以相方交談時都係以叔叔稱呼夏博士,而唔係稱呼佢老豆,由夏博士俾頸鏈恩星同羅娜嘅下款唔會就知
更重要嘅,佢雖然受重傷,但係唔係失憶,恩星叫夏博士收買鋼琴老師一事,佢係知道嘅。
羅娜唯一唔知嘅係,夏博士為咗錢千千結婚之後,允熙先有佢骨肉,唯有求其搵個人結婚。
如果呢個時候,夏博士走出嚟認羅娜係佢親生女,即係表示
1:佢係第三者嘅私生女
2:佢親生老豆曾經想殺死佢

你係羅娜,你都唔會接受

仲未計千千同恩星嘅反應
點解露娜唔同允熙講自己收埋左恩星
驚佢老母唔鍾意話曬佢同千瑞珍有仇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞