2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有冇人收到嘉里 gt offer

今朝收到

你就好
今日都冇 應該冇機

[/quote][/quote]

panel in個日到張點名紙都有成十幾個啦

仲要未必得一張

唔係掛 我嗰日有偷數到係16個

16個揀4個 幾時出offer 呀

我發覺Dhl每一次interview 都係4個candidate 唔通每次都4揀1

唔係掛

DHL上個禮拜五收到

巴打會唔會accept ?

今朝收到

你就好
今日都冇 應該冇機

[/quote][/quote]
佢地請幾多個 我今日都in
Tal係唔係出左

he just whatsapp me but i am at work not free

姐係我收左皮
唔該晒絲打

佢一分鐘先whatspp我,應該係開始release result 唔好擔心

6點了,個邊應該都收工
終於完

未收工 佢地好多時做到8點

岩岩打左去問了,fail左
絲打好勁

: 我應該會reject 佢會再派offer
Tal係唔係出左

he just whatsapp me but i am at work not free

姐係我收左皮
唔該晒絲打

佢一分鐘先whatspp我,應該係開始release result 唔好擔心

6點了,個邊應該都收工
終於完

未收工 佢地好多時做到8點

岩岩打左去問了,fail左
絲打好勁

: 我應該會reject 佢會再派offer

我聽佢語氣好似唔會再派offer,應該係reject佢就請少個咁?

今朝收到

你就好
今日都冇 應該冇機

[/quote]
佢地請幾多個 我今日都in[/quote]
我唔知丫 佢好多Department
收到嘉里offer嘅巴打
你地幾時in架?
你地幾時in架?

我係上星期In
amorepacific
1月報,6月先有得in.

suning
12月報,聽日in.

今朝收到

你就好
今日都冇 應該冇機

佢地請幾多個 我今日都in[/quote]
我唔知丫 佢好多Department[/quote]
你地幾時in架?

我係上星期In

有冇巴絲已經收到telstra offer?

利申 18號in 冇收到電話

今朝收到

你就好
今日都冇 應該冇機

我唔知丫 佢好多Department[/quote]
[/quote]

已收

今朝收到

你就好
今日都冇 應該冇機

我唔知丫 佢好多Department

[/quote]

[/quote]
有無人有報到Cognizant Graduate Analyst?
jobsdb見到
有無人有報到Cognizant Graduate Analyst?
jobsdb見到

報過 fail jor
有無巴打收到Hang Seng AML Analyst 既通知?
大家對呢個post點睇?

想問下巴打咩background?之前apply過但冇通知

三大今年grad
好似好耐之前報,耐到我都唔記得

巴打係收到written test定打黎叫你interview?

收到email叫我去written test
有無人知呢個post如何?

無人知?
Kintetsu mt 有冇人知?呢間野人工開幾多,發展點,做幾耐先有3皮?
等緊CMHK GT

+1
到底幾時出

你幾號IN?我15/5 GP IN
HR話7月可能就要返工

我係四月最後個星期grp in

+1
仲未有消息
有無人試過簽左約hold offer 但之後有其他更好offer 再取消第一份約?

已收

Telstra package如何?
始終telecom industry, 會唔會好難跳槽?

suning
12月報,聽日in.

amorepacific 我deadline 果陣先報,應該無機?
有無人試過簽左約hold offer 但之後有其他更好offer 再取消第一份約?

好多人都係返住再搵

suning
12月報,聽日in.

amorepacific 我deadline 果陣先報,應該無機?

你試下send左先啦,
我諗佢未請到人,所以宜家都in緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞