2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
cmi 同cmhk 都係請大陸人多

但見final in好多都係local

但你入到去發現好多蝗語人士
Fuji Xerox 岩岩打黎 好感動

Offer幾多?

panel in咋
18k + bonus

黎緊呢round 唔係已經係最尾一round喇咩?
收到nwd final in lah

撞左去旅行wtf
想問下有冇人有報singapore airline MT

撞左去旅行wtf

比我去
收到維他ac 想知有冇第2日簡撞左旅行
有無人知 Kai Shing Officer trainee (management)系出幾多個月糧

same 你幾號? 我26
有冇人已經去左Accenture consulting analyst group interview?
有無人知連卡佛mt有幾錢?

撞左去旅行wtf

比我去

收唔到 有冇人知係咪淨係得今日咋
請問有無人 有 Glorixxx Sxn 2nd round 消息?等了差不多一個月

有second in啦

你有 second in ?幾時啊?

聽講今個禮拜已經完曬
我下個禮拜in

喊出尼,明明表現好都無2nd in

+1

可能俾啲大陸拎佢公司獎學金個啲屈咗
就算明明in得差

條友真心唔尊重人
有無人知連卡佛mt有幾錢?

狗都唔做

撞左去旅行wtf

係咪HR Director 同 Line Manager?

聽講今個禮拜已經完曬
我下個禮拜in

+1

就算明明in得差

條友真心唔尊重人

呢份工狗都唔做

聽講今個禮拜已經完曬
我下個禮拜in

+1

就算明明in得差

條友真心唔尊重人

呢份工狗都唔做

起薪多大把人狗衝 有fd上年入 quit咗
請問有無人 有 Glorixxx Sxn 2nd round 消息?等了差不多一個月

有second in啦

聽講今個禮拜已經完曬
我下個禮拜in

+1

就算明明in得差

我識得人係果間公司度做,佢話個老細唔係要最醒最叻嘅人,反而薯薯地佢地就鍾意

撞左去旅行wtf

佢仲幫我arrange 緊 希望得la,唔得就改機票la

撞左去旅行wtf

我都收到電話啦 想問你地收到email未?

聽講今個禮拜已經完曬
我下個禮拜in

+1

就算明明in得差

條友真心唔尊重人

呢份工狗都唔做

好似起薪20k?
點解quit?

撞左去旅行wtf

我都收到電話啦 想問你地收到email未?

你地幾多號HR in?

same 你幾號? 我26

我都係26 係咪得26呢日其實

+1

就算明明in得差

條友真心唔尊重人

呢份工狗都唔做

好似起薪20k?
點解quit?

話啲人19 又無前景可言

Offer幾多?

panel in咋
18k + bonus

好似係

Offer幾多?

panel in咋
18k + bonus

好似係

狗也不屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞