2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
美心出左offer未?

received rejection email

出咗喇,知道簽埋contract

美心人工幾多?

19k聽講

估唔到咁高
美心出左offer未?

美心人工幾多?

19k聽講

估唔到咁高

Maxim is regarded as real MT ga...
Career prospect is really good in F&B industry
TVB 下round有消息未?
美心出左offer未?

美心人工幾多?

19k聽講

估唔到咁高

Maxim is regarded as real MT ga...
Career prospect is really good in F&B industry

美心出左offer未?

美心人工幾多?

19k聽講

估唔到咁高

4/6先叫我揀manufacturing OR supply chain
Should be rolling basis

但做美心幾耐有得升,入面好無做先?

你幾時申請
我3月send咗次佢no show
4月求鳩其send多次,佢第二日就打嚟

I did, still no show

巴打有offer了?

Only one offer from 上商

想問下上商package點

17k

仲想點

上商GT? 做咩department
Fuji xerox 出左下round 未?
想問下有去見過amore pacific嘅人可唔可以交換個tg交流下?
打email比個hr都唔應唔知可以做咩
想問下有去見過amore pacific嘅人可唔可以交換個tg交流下?

我今個星期4見! 你呢?

我好4月尾final in左 fail味濃。不過未心息
Hktdc出左offer?

Tg: kkkko in完交流下?

有冇人識人做緊? 可以講多少少個program

我星期四先first in
Btw 介唔介意講下有幾多round!?

3 round

我星期四先first in
Btw 介唔介意講下有幾多round!?

3 round

我見佢再出job ad已經心淡

有冇人知升完Assistant manager 有幾多人工
知唔知lsg sky chefs graduate trainee 人工同前途點?

30k up
有冇巴打收到LF logistics offer
一陣去in Citi MA巧京京

已經打左比你?
有無人收到MUJI final in?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞