2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有TDC嘅人幾時收到offer架
有無人知咩係Rental Reimbursement?
offer letter 寫份薪金分開base salary+Rental Reimbursement
原來fuji得2X人 有panel in

Fuji 公司nature好伏 HR又勁西 狗也不屌

Fuji 公司nature好伏 HR又勁西 狗也不屌

想返第二份
但會照in
有無人知咩係Rental Reimbursement?
offer letter 寫份薪金分開base salary+Rental Reimbursement

住宿津貼
15k officer 點睇

咩officer?

我都收到電話啦 想問你地收到email未?

你地幾多號HR in?

我11

唔該 希望你改到時間

Thx bro

希望你改到 我應該係13
但係仲未有email

我都係13呀! 你地係咪hr 同line manager 分開兩見? 我都仲未收到email

唔知final round 仲有幾多人呢 好似都仲有頗多
想問下有冇人報左china telecom

Me

你地幾多號HR in?

我11

唔該 希望你改到時間

Thx bro

但係仲未有email

我都係13呀! 你地係咪hr 同line manager 分開兩見? 我都仲未收到email

我都覺好多人 仲未收到email 係咪應該打去問下
以為冇望 但今日收到cmi電話
聽日Final in

超多人final in...

咩officer?

Bank back office

幾好啦,同gt差唔多

我11

唔該 希望你改到時間

Thx bro

但係仲未有email

我諗佢每個department 都有幾個,甚至十個比佢揀 咁計落就可能有成百人?

我11

唔該 希望你改到時間

Thx bro

但係仲未有email

巴打報咩department
有冇人報左狗會trader

咩officer?

幾好啦,同gt差唔多

不過要一個鐘要返到去公司

咩bank?做咩部門?

咩officer?

幾好啦,同gt差唔多

咩bank?做咩部門?

DBS, compliance

你有law底?

咩officer?

幾好啦,同gt差唔多

咩bank?做咩部門?

報過compliance被reject

幾好啦,同gt差唔多

咩bank?做咩部門?

報過compliance被reject

你係有in過定報左冇回音

In得衰
冇準備就沖上去7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞