2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
tal出左offer比我,有二手飯食

正常 恭喜晒

咁絲打會做邊份

rejected TAL 不過未諗

祝絲打事業順利

恭喜 我都想食二手飯

正常 恭喜晒

咁絲打會做邊份

rejected TAL 不過未諗

快d決定
上個禮拜二final in咗一間銀行嘅MT
佢話兩個禮拜內有消息, 已經過左一個禮拜

邊間
有無人收到bloomberg panel in?
有冇人有tvb消息
做完test有冇人有連卡佛消息

邊間

恆生

邊間

恆生

恆生個program見佢365都請緊人,報左冇回音 巴打介唔介意講咩background?
有冇人in haesl?

in 左 hr

cv based定情境題多?

both

知唔知hr in之後果round 要做啲乜

好似係玩遊戲?
我都想知要做乜

有冇人in haesl?

in 左 hr

cv based定情境題多?

both

知唔知hr in之後果round 要做啲乜

好似係玩遊戲?
我都想知要做乜

i mean general stream
有無人收到ASL offer?
有冇人有tvb消息

但好似話五月內panel in
有冇人有tvb消息

不必當真
有冇人收到啟勝interview, 幾號?

呢個直踩成日痴線

利申 7號

我都收到,7號
其實知唔知個ability test會考咩,講到明要帶計數機

咩team?
有冇人有tvb消息

不必當真

上次in 完問個hr 佢好勉強咁話儘量in 完之後第二個星期出...不過上星期都無任何消息....
聽日in CMI final,
有無巴絲in 左?

In成點 ,我後日in,想問下有咩要注意

邊間

恆生

恆生個program見佢365都請緊人,報左冇回音 巴打介唔介意講咩background?

3大 2nd up

咩team?

之前唔係已經出左offer咩
想問有冇人收到new world final in?
唉 DHL到依家都未有消息即係收得皮啦

咩team?

solution
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞