2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
其實呢個時候係唔係好多人有offer
呢到冇巴絲in aeon store MT ?

未撚做呀,伏到仆街
Starting 10500$

以前姐 加左好耐啦

介唔介意講幾多?
U grad,有 1年retail 經驗
有無人聽日in British Telecom?
有無 crystal group third in哪人收到 details?
上星期whatsapp話會 send details到以家都未收到

ok!
Edwin_hyw

加埋thanks
tg: dickxxx93

終於到你收到啦?
dhl出咗offer call未?

等到灰機

好多人等緊dhl

Dhl係咪好好做? 好似好多人報左

panel in個日到張點名紙都有成十幾個啦

仲要未必得一張

唔係掛 我嗰日有偷數到係16個

16個揀4個 幾時出offer 呀
有冇人收到嘉里 gt offer

今朝收到

等到灰機

好多人等緊dhl

仲要未必得一張

我發覺Dhl每一次interview 都係4個candidate 唔通每次都4揀1
大家點睇hactl

電王都收到
有無巴打收到Hang Seng AML Analyst 既通知?
大家對呢個post點睇?
有無巴打收到Hang Seng AML Analyst 既通知?

想問下巴打咩background?之前apply過但冇通知

等到灰機

好多人等緊dhl

仲要未必得一張

我發覺Dhl每一次interview 都係4個candidate 唔通每次都4揀1

唔係掛
有冇人做左新世界MT programme嘅HR panel interview?

你幾時artisan go既?

三大今年grad
好似好耐之前報,耐到我都唔記得
唉 in 左好多份mt 都係final in/panel in 收皮 已經無動力再見工

介唔介意講咩公司
我覺得去到final in已經好勁

hkt emperor group sasa coca-cola ...

小幹炮 你係讀business 出身?

本身有咩工打?

三大今年grad

巴打係收到written test定打黎叫你interview?
有冇人做左新世界MT programme嘅HR panel interview?

你幾時artisan go既?

我海外巴,冇artisan go, 尋日剛剛完左first round Skype interview, 今日收到電郵叫我聽日開Skype hr panel in
大家點睇hactl

電王都收到

你係?

仲要未必得一張

唔係掛

DHL上個禮拜五收到

三大今年grad

巴打係收到written test定打黎叫你interview?

收到email叫我去written test
有無人知呢個post如何?
唉 in 左好多份mt 都係final in/panel in 收皮 已經無動力再見工

介唔介意講咩公司
我覺得去到final in已經好勁

hkt emperor group sasa coca-cola ...

小幹炮 你係讀business 出身?

本身有咩工打?

fg bba marketing

仲要未必得一張

唔係掛

DHL上個禮拜五收到

係真唔係 有無咁快

仲要未必得一張

唔係掛

DHL上個禮拜五收到

係真唔係 有無咁快

仲要未必得一張

唔係掛

DHL上個禮拜五收到

係真唔係 有無咁快

唔係話月尾先出咩

今朝收到

你就好
今日都冇 應該冇機

今朝收到

你就好
今日都冇 應該冇機

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞