2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
希望人人有offer
人人有offer又點會叫mt

God reply

利申: No offer

God reply

利申: No offer

exactly

利申:廢物
LM
等等等
有haeco group assessment 既可唔可以講下你地係4月8定4月29做written (定係仲有其他)
有冇人知haesl ggt 有幾多round
有冇人知haesl ggt 有幾多round

巴打去到邊round?
有無報haeco?
呢到冇巴絲in aeon store MT ?
等到發毛
有haeco group assessment 既可唔可以講下你地係4月8定4月29做written (定係仲有其他)

4月8
利申諗住唔去
由(4)留名到(9) 都仲未有offer

4月8
利申諗住唔去

點解唔去?
我都聽好多frd講haeco個gt超伏 (有一個做過gt)
但好過無offer
有無 crystal group third in哪人收到 details?
上星期whatsapp話會 send details到以家都未收到
過2日去ncb assessment 想問會係咩形式

4月8
利申諗住唔去

點解唔去?
我都聽好多frd講haeco個gt超伏 (有一個做過gt)
但好過無offer

4月8

有OFFER又怕冇工開 冇OFFER又想要個更加好

OFFER又怕冇工開 OFFER又想要個更加好
呢到冇巴絲in aeon store MT ?

未撚做呀,伏到仆街
Starting 10500$
蘇寧MT有冇料?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞