2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有無人收到MUJI final in?

Muji mt唔是人做嫁
我個frd quit左
得12k日日執貨執到1點

我個frd quit左

MT wor 得12K咁少?
有冇巴打收到LF logistics offer

出左?

我個frd quit左

MT wor 得12K咁少?

係呀 話就話mt 但當你打雜
即使番office都唔可以戴飾物 有d圖案既衫都唔得
要muji style

寧願去做名店sales起碼有commission
有冇報NMG既巴絲
UA有group in
TVB 下round有消息未?

出左喇!今日收到
UA有group in

Operation?
有冇巴打知tvb 幾多人工?

出左喇!今日收到

Email? 定電話通知?
UA有group in

Operation?

No ar Business associate
UA有group in

Operation?

in 好多次但好似得12k

出左喇!今日收到

email定電話? 你報咩stream
UA有group in

Operation?

得12k?
UA有group in

Operation?

得12k?

聽聞,但估計12-15k 個 range
有無人in梗恆生aml analyst?
Hr 話intake 50個 contract basis
但聲稱兩年後有機會升am 請咁多人好似有伏

有朋友4個月前apply 最近先收到hr電話話做online test 真係好痴線

做左online test之後冇回音
有無人聽日panel in Citibank operations and technology management associate program?

有朋友4個月前apply 最近先收到hr電話話做online test 真係好痴線

講多次好伏
唔好做
入面嗰個死老豆咁款

講多次好伏
唔好做
入面嗰個死老豆咁款

Contract basis 又點會升到上am呀 真係傻既先會去做

Am都係睇住最下層嗰啲
Path升到盡都係睇住一班人
NCB RETAIL 無啦啦又打黎叫我去IN
有冇已經收左/ACCEPT左OFFER既巴打講下?

出左喇!今日收到

巴打你之前幾號gp in?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞