2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有無人知其實FWD所謂既relationship mt 係咪都係跑數sell保單 jobsdb見佢寫18k
https://goo.gl/EnUzIM
想問下英皇集團既gt如何?

我揀咗證券,想問吓前景啊,公司名聲嗰啲
Fuji Xerox有冇人收到電話?或者email

有朋友收到下一步 下星期見

幾時收到架 又多一份皮爾修
恒生話AML唔可以繼續PROCEED
但係問我要唔要試下Temporary Banking Operations Officer

咁搞笑
我收到manager interview
但我唔想做

manager

我以為佢係人都會請
我hr in完一日已經收到call
有冇人聽日會見kai shing property officer trainee(management)? 心大心細唔知去唔去好

點解

可能property 出返來會比較難

有offer再算

皮已收

西走咗?
有冇人聽日會見kai shing property officer trainee(management)? 心大心細唔知去唔去好

點解

可能property 出返來會比較難

有offer再算

皮已收

西走咗?

即foul 人
但係問我要唔要試下Temporary Banking Operations Officer

咁搞笑
但我唔想做

manager

我以為佢係人都會請

做完個written test 就乜都冇
今日就收到個Temporary Banking Operations Officer email

幾時收到架 又多一份皮爾修

同問 唉 咁都冇next step
有無人去見 bmw final?

你幾時收到invitation?😭
Hktdc出左offer?

有冇人知升完Assistant manager 有幾多人工

30k up

咁快出咗offer?

好似出左好多 btw幫人問
貿發局ET 航空公司MT
大家點揀
有無人去見 bmw final?

你幾時收到invitation?😭

呢兩日

咁搞笑
但我唔想做

manager

我以為佢係人都會請

今日就收到個Temporary Banking Operations Officer email

可能係我同你做得廢掛
我諗住都照樣話佢知照APPLY呢個OFFICER
有冇OFFER, TAKE唔TAKE都係後話啦、

咁搞笑
但我唔想做

manager

我以為佢係人都會請

點解會係manager? 你係fresh grad定咩?

得 冇野 get錯左
以為你係apply manager

當然係manager in我[sosad
我係apply aml analyst

咁搞笑
但我唔想做

manager

我以為佢係人都會請

可能係我同你做得廢掛

冇得做aml可能係好事黎
我見D人都話伏
同埋佢個selection process好似好兒戲咁
見左HAECO 既group in 揮手
有冇人黎緊都見?

由上年group in 到依家

in咁耐都仲in緊
我想問有aml interview 既係咩背景?
我好耐之前sd cv 都冇回音
今日終於in咗cmi gt, 一用普通話就唔多掂

Add我 tg, https://t.me/billymicky

咁搞笑
但我唔想做

manager

我以為佢係人都會請

可能係我同你做得廢掛

冇得做aml可能係好事黎
我見D人都話伏
同埋佢個selection process好似好兒戲咁

收到AML mgr in 位巴打係幾時apply?同幾時收到interview?係in mgr先定hr先?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞