2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
以為冇望 但今日收到cmi電話
聽日Final in

咩stream

唔太記得
有無人五月尾in完新世界HR panel in 已經收到final in通知 ?

巴打咁勁既,又有南洋又有集友offer
Hktdc出左offer?

有冇人知升完Assistant manager 有幾多人工

30k up

咁快出咗offer?

好似出左好多 btw幫人問
貿發局ET 航空公司MT
大家點揀

Tdc confirm出咗?你個frd收到?

Fuji Xerox 岩岩打黎 好感動

可唔可以講電話頭4個係幾多

想問下知唔知下round 係咩?
你幾點收到架巴打

好撚Sad
到底我做錯d咩

你幾點收到架巴打

好撚Sad
到底我做錯d咩

我都係 次次都係final in先衰
想問下英皇集團既gt如何?

我揀咗證券,想問吓前景啊,公司名聲嗰啲
巴打收到offer?

Final in

你幾點收到架巴打

好撚Sad
到底我做錯d咩

淨係知要做present
Details唔記得 等睇返email
幾驚收唔到電話
下星期日日interview

你幾點收到架巴打

好撚Sad
到底我做錯d咩

淨係知要做present
Details唔記得 等睇返email
幾驚收唔到電話
下星期日日interview

晏就4點幾5點先有電話
有無人五月尾in完新世界HR panel in 已經收到final in通知 ?

lm同問
聽日南商comm banking final in
有咩要注意
有冇人收到cmi offer
利申 5月頭in

巴打係咩stream咩dept 自問幾有信心點解又死左
有無巴打收到offer,但係公司隔咗成個星期都未打來叫簽約
利申 5月頭in

今日收到HR 電話,話表現very positive,6月尾出offer,btw,有無巴打知幾錢人工?
有冇cmhk jj收到final in
利申 5月頭in

我business 未收到

30k up

咁快出咗offer?

大家點揀

What background? Gpa intern?
羨慕

睇興趣啦

30k up

咁快出咗offer?

大家點揀

TDC今年請幾個?
想問下各位巴打 如果做mt gt果啲工 之後進修條路可以點行 trainee不停轉位 又冇得好似四大咁一畢業就去考牌

30k up

咁快出咗offer?

大家點揀

What background? Gpa intern?
羨慕

睇興趣啦

聽聞貿發局真係幾wok下,如果係好鍾意event mgmt又唔怕辛苦,可以試下既
個人就覺得航空公司有前途啲
想問下各位巴打 如果做mt gt果啲工 之後進修條路可以點行 trainee不停轉位 又冇得好似四大咁一畢業就去考牌

無必要進修
讀書係講回報率
你為興趣讀 不如唔好浪費金錢
有冇cmhk jj收到final in

今日(6月8) final in 啊我
請問有無人 有 Glorixxx Sxn 2nd round 消息?等了差不多一個月
請問有無人 有 Glorixxx Sxn 2nd round 消息?等了差不多一個月

有second in啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞