2017 MT/GT 集中討論 (9)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
大家點睇 Milton Exhibits 呢間公司嘅 Executive Trainee
大家點睇 Milton Exhibits 呢間公司嘅 Executive Trainee

12.5k
想問下英皇集團既gt如何?

我揀咗證券,想問吓前景啊,公司名聲嗰啲

已經出左offer啦?

manager

我以為佢係人都會請
我hr in完一日已經收到call

做完個written test 就乜都冇
今日就收到個Temporary Banking Operations Officer email

可能係我同你做得廢掛
我諗住都照樣話佢知照APPLY呢個OFFICER
有冇OFFER, TAKE唔TAKE都係後話啦、

冇得做aml可能係好事黎
我見D人都話伏
同埋佢個selection process好似好兒戲咁

收到AML mgr in 位巴打係幾時apply?同幾時收到interview?係in mgr先定hr先?

想問下英皇集團既gt如何?

我揀咗證券,想問吓前景啊,公司名聲嗰啲
巴打收到offer?
confirm 左 Fuji Xerox 出左?
有冇人聽日會見kai shing property officer trainee(management)? 心大心細唔知去唔去好

點解

可能property 出返來會比較難

有offer再算

皮已收

西走咗?

即foul 人

三大同專科有得繼續

How is the offer?
HAECO GT group assessment 揮手
你地個group task做成點?
hsbc既aml係咪仲請緊人定完左?我見jobsdb仲有post
有冇人聽日會見kai shing property officer trainee(management)? 心大心細唔知去唔去好

點解

可能property 出返來會比較難

有offer再算

皮已收

西走咗?

即foul 人

三大同專科有得繼續

好彩冇去
Fuji Xerox 岩岩打黎 好感動

Offer幾多?

Offer幾多?

panel in咋
18k + bonus

可唔可以講電話頭4個係幾多

以為冇望 但今日收到cmi電話
聽日Final in
Hktdc出左offer?

有冇人知升完Assistant manager 有幾多人工

30k up

咁快出咗offer?

好似出左好多 btw幫人問
貿發局ET 航空公司MT
大家點揀

Tdc confirm出咗?你個frd收到?
有冇人收到cmi offer
利申 5月頭in

想問下知唔知下round 係咩?
你幾點收到架巴打
以為冇望 但今日收到cmi電話
聽日Final in

咩stream

How is the offer?

又fail
係咪已經出哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞