[露營師] 第23個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
啱啊 personal preference
玩UL 裝仲帶凳?
隔咁耐原來食人口水尾
你係咪匡智學生?
強哥咩料?
耐人尋味
UL又唔係淨係講究數字嘅
幾輕幾重唔洗同人比較啦 輕過人又無獎攞 重啲又唔會比人笑 最緊要係追輕嘅同時 搵到最適合嘅組合同測試自己接受程度嘅極限 放低啲無意義嘅自尊同比較心理先係真UL
同埋用咩gear同咩setup都睇你去邊同受天氣影響啦 又唔係每次都做到below 2kg先叫UL有時想坐櫈咪坐櫈 想坐坐墊又有咩所謂
唔通我訓教用minimalist pad又會勁過人咩 只不過係賤骨頭 露營姐
Dixon都移民
帶營既都係垃圾, 唔係cowboy style 既根本無資格玩露營
偏偏有人好著重數字
忽略其他更重要嘅嘢
Btw 智障人士好值得尊重架
Shame on someone
小學雞玩泥沙,如果佢真係做過海關officer,香港政府真係盲佐,良費佢才能,睇佢留言應該做醫生。
想問中秋節假期 (22號) 朝早10點入籮箕灣會唔會霸唔到位 (已經抖暑咗5個月, 難得22,23 有兩日連假唔知去邊好 )
無人答到你架喎..你驚霸唔到位咪再早啲入
因為想08:30在東涌Taste 買完食物再入去,所以預入到去都10:00
巴打咁講即係仲有機會,我擔心係搏既機會都無
想問下咁多位知唔知呢排去政府啲營地仲有無人趕
例如灣仔之類
一日未宣布開返都有人捉 後果自己承擔返就得
想安心露營建議book場啦
每次見到有人問都想小九垃圾政府,屌佢,都唔知封乜九。
真,都痴撚線,封左2年幾都仲唔開返
最近睇岩左 Big Agnes 既 Hotel 2
想問下評價如何
去石欖洲/萬丈布/南風灣果d應該冇人搞你既
香港應該冇乜人用 仲要連登問就更加難
上youtube同reddit睇實際啲
exped airmat hl duo m 同 klymit double v 雙人床墊大家會揀邊款
或者雙人床墊有冇啲咩推介 感謝感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞