[露營師] 第23個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
用緊可以開一半出黎做天幕嘅金仔 兩個人用真係岩岩好
都係差唔多重
佢design for 單車/電單車嘛
同埋用到成40D料
有冇tg link

同求
而家好多時得85, 希望有8
買pods 正野

成日見露營用品鋪賣呢隻蚊香但係要百幾蚊一罐
其實同百佳十幾蚊蚊香有咩分別?
有冇必要買呢隻?
味道唔同
顏色唔同
size唔同
產地唔同
效果就真係似乎無乜分別

btw藥房8蚊左右唔洗10幾蚊
用緊啦?爽唔爽
請問有冇"山と道"用家?
有事求助
袋定衫褲先 山和道有出咁多野
我幾年前買咗mini, three
有冇人買過5-pocket pants
想請教下
有條但早幾日返貨應該都賣得七七八八
我想問1人天幕你哋會買邊個牌子?之前有巴打推介過本地牌子explorer 同gogoalgoat,我諗緊買邊個好
我買咗條L-tall但度出嚟唔係size chart個長度
想問下有冇人都係咁
請問你買咗咩size ?
我M碼Fit身啱長度呀 不過係上年6月嘅貨黎
不過入多咗條DW M碼 過兩日到手可以對比下今年啲貨係點
我係今年5月中落order買men L-tall今個月頭收貨
5月中當時個size chart外長係106cm
但我嗰條只係得102cm
DW係唔係比原版短半吋 ?

請問你可唔可以度一度你原版size M外長有幾多cm
thanks
咁要直接email或者website report 差4cm同MT一樣長 你著落可能吊腳
我試完覺唔妥
再度先知得102cm
影咗相畀佢
因為我用鐵拉呎唔係軟呎
佢話我唔識度條褲
所以會差4cm

我話冇理由唔好軟呎可以雙差4cm
佢後來email條片畀我話要咁度先得https://drive.google.com/file/d/1dG3rrpPfWUX4byQq_LRPzt_dL1i5CB04/view?usp=drive_web

我跟佢咁度咗成次廿但都係得102cm
仲拍埋片畀佢
佢今日覆我話條片好清楚
但係為係物料有彈性
所以雙差4cm係正常喎......

97cm比依家website短少少
DW依家中碼同原版外長一樣係99cm 但inseam短1cm
1~2 cm我都算
但雙差4cm真係接受唔到佢個解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞