[露營師] 第23個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
屌你 放係屋企用又幾吸引
我睇下啲評價先thanks巴打share
我都睇過條YouTube片
啲風無咩料到咁 得個平字
最衰冇實體店可以試 唔敢亂買
已經係買風扇既路上中伏太多次

利伸:怕熱人
V600+唯一唔好就係隻原裝腳裝落去風扇嗰個位
同埋packing size 大,都差不多一個1L 煲咁大
https://www.nemoequipment.com/product/moonlite/
呢張野其實有無出過,搵極都搵唔到review
同埋V600+好似冇得左右轉?有冇其他推介
agger 我都係怕熱人
風扇真係無從考究
唯有參考巴絲們心得分享
其實都好難有咩心得. 要帶出去郊外露營(車camp例外), 係得叉電又要唔太重. 我覺得呢啲風扇仔其實都差唔多, 一係睇顏色, 一係睇舊叉電幾大, 一係好似樓上咁話要識轉.
未出
6,7月先到貨
有冇人用MAKITA 風扇, 好夠力水
夏天完全露唔到,但d gear都係一樣要炒價同冇貨,屌佢老母,想買定冬天去姐
巴打想買咩gear咁難搵
會唔會係你夏天想買羽絨所以難買
🤣應該容易喎…其實熱門貨我估幾時都差唔多
snow peak d 杯,seirra cup過d
helinox d 櫈
Snow peak可以捕吓英國ultralight outdoor gear, 成日都返貨又唔貴. Helinox唔係要指定顏色其實都容易買喎
SP 450最多人買嘅size都有, 快啲GOGOGO啦. 買咗先
應該之前買得太勁,啲廠都整唔切
日本Snow Peak係唔係唔寄日本集運倉?
試過訂完之後比佢cut咗單
但冇解釋原因
冇試過係snowpeak.co.jp買野, 之前有嘅Snow Peak大部份係香港舖頭同上面英國online買. 而家既裝備得返一隻全新SP匙羹. (等緊機會送走埋) 😂
手上得兩件SP嘢
都係武肺前喺日本啲戶外用品舖買
因為之前有新產品想買
同要幫frd 買嘢
所以就喺SP日本官網買
但比佢cut單
之後就再試喺L-breath官網訂
都係cut咗單
原因係張卡過唔到數
最後只係喺日森訂幫frd 買的嘢
都係用返同一張卡
但又過到數
有好多日本網唔收境外卡 你可以試下用AE
我平時叫外賣同買野都要用佢先掂
唔該巴打
嗰時諗住用JCB卡穩陣啲
點知都係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞