[露營師] 第23個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
帥氣
Body Material:
70D HT PC Coated Ripstop Nylon, 106g/㎡
Front & Side Pocket Material:
Hard Mesh
Bottom Material:
X-Pac VX21, 203g/㎡
Back Panel Material:
3D Mesh
200D HT PC Coated Oxford Nylon, 144g/㎡

我見mini2 受歡迎好多
熱門色開賣後2分鐘就無哂
我個人始終鐘意mini個樣多啲...
岩岩之前買左,今年開季用
用黎cover 隻tent ,買2.8mx2.8m 果張。
想問下big agnes copper spur hv ul3 bikepack 有無咩評價或者缺點?用價位有無更好選擇?
有用footprint可以買普通VERSION, 輕少少, 你揀得呢隻都係因為空間大, 輕同FREESTAND。

另外每次一定要乾收, 因佢係PU加壓膠條防水的。

如果比得起可以諗諗MHW ASPECT 2, 佢係SILCON料
Custom 色?
big thanks
同埋揀呢個係因為佢隻橄欖綠色好啱心水
但驚自己後悔睇漏咗佢其中一啲缺點,因為都唔平
再諗諗先
唔急既等埋BLACK FRIDAY先, TARPTENT隻SCARP 2都唔錯, 睇你幾多個人訓, 如果去到2-3人營, 一定唔會太輕了。
唔係,custom色岩岩先開訂返,下年先出貨
試新營. 比起之前Enan同Notch Li重, 不過仲接受到

靚麗
有冇人知邊度仲有得買helinox chair zero?
O記, 上佢website check吓. 不過唔知你中唔中意隻色
Chair one 好坐d 唔輕得幾多
差400g 依個重量等於帶多張枱啦
如果要坐得舒服啲 迪記同snowline可以同chair one一戰 重量差唔多 又平一大截 如果要收納得細揀ground chair 起碼可以橫放到入backpack 講輕就chair zero
追求最UL嘅話帶坐墊/蛋墊最實際坐chair zero用snowpeak verne cascade依類細枱要一直烏低身仲唔舒服
幾款櫈都有 結果都係坐30g坐墊最多
無分別的話洗撚出咁多隻model ,
買張pad 坐地下得啦 照你咁講。
ground chair好難搵
都唔係呀, 除非你要全黑色姐
唔使講粗口既 咁小氣
肯正價買嘅話美國有貨 香港O記無嘅話都唔洗諗其他地方有無
戇鳩
玩UL 裝 400克夠帶好多嘢啦
玩UL 裝仲帶凳?
有張櫈舒服好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞