[鋼筆撚]有冇人寫字仲用緊鋼筆

969 回覆
57 Like 1 Dislike
啱啱入咗支Lamy Logo Twilight
同埋 Lamy 2000 Black Amber.
遲啲貼相
日日用。屋企有大約廿支鋼筆。不過我寫字唔靚。
新手jj lm
同埋想問微笑筆好唔好用
新手jj lm
同埋想問微笑筆好唔好用

我覺得一般
留名
遲啲貼相

幾鐘意呢個牌子
夠摩登
遲啲貼相

幾鐘意呢個牌子
夠摩登

但我覺得佢麻麻地好寫
遲啲貼相

幾鐘意呢個牌子
夠摩登

但我覺得佢麻麻地好寫

但支筆係幾好睇
遲啲貼相

幾鐘意呢個牌子
夠摩登

但我覺得佢麻麻地好寫

但支筆係幾好睇

Lamy2000 的確好正。黑色銀色,再加禮盒裝我都買齊。
遲啲貼相

幾鐘意呢個牌子
夠摩登

但我覺得佢麻麻地好寫

但支筆係幾好睇

靚係真係幾靚既
但可能我老餅,我鍾意classic d既筆
想買pilot 色彩雫香港邊度買平?上淘寶買嘅話液體會唔會唔運?
仲寫緊小學雞字
點練好?
想買pilot 色彩雫香港邊度買平?上淘寶買嘅話液體會唔會唔運?

搵人代購,百零蚊,等2星期左右
之前試過沾水筆,但係好棘紙
係我唔識渣定筆尖唔好
lm
Lm

搵人代購,百零蚊,等2星期左右

搵邊度有代購,唔方便講嘅可唔可以email hkslihkg@gmail.com ?

唔該曬
遲啲貼相

幾鐘意呢個牌子
夠摩登

但我覺得佢麻麻地好寫

普通頭唔用粗係唔太滑,但金頭就唔同,滑好多
Lamy2000 的確好正。黑色銀色,再加禮盒裝我都買齊。

巴打有冇買dialog 3?
係我唔識渣定筆尖唔好

沾水筆就係好刮
係我唔識渣定筆尖唔好

沾水筆就係好刮

咁係咪買鋼筆好啲
係我唔識渣定筆尖唔好

沾水筆就係好刮

咁係咪買鋼筆好啲

你要寫銅刻體果類就一定要用沾水筆
遲啲貼相

幾鐘意呢個牌子
夠摩登

但我覺得佢麻麻地好寫

但支筆係幾好睇

Lamy 2000個設計成五十年都有
所以話佢modern 不如話佢timeless

不過我無錢買
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞