[鋼筆撚]有冇人寫字仲用緊鋼筆

969 回覆
57 Like 1 Dislike

我班寶貝

秋櫻咁透寫出嚟會唔會太淺色?

搵人代購,百零蚊,等2星期左右

我上天貓買過兩次都無問題,用順豐官集

啲墨係咪一樣?平好多 log on 買250

我班寶貝

秋櫻咁透寫出嚟會唔會太淺色?

唔會 秋櫻寫出黎唔似粉紅 似桃紅多

一樣
Lm

係香港貴

我全部日本買。1500yen
有冇寫野快嘅筆推薦
追咗幾日post
睇中咗pelikan m405 同 platinum 3776教堂藍 同 parker
但窮j只夠錢買其中一隻
budget同上面3隻差唔多 <1000
btw見到有人用lamy又好似好好用咁
thx
有冇寫野快嘅筆推薦
追咗幾日post
睇中咗pelikan m405 同 platinum 3776教堂藍 同 parker
但窮j只夠錢買其中一隻
budget同上面3隻差唔多 &lt;1000
thx

其實3776酒紅都好靚
有冇寫野快嘅筆推薦
追咗幾日post
但窮j只夠錢買其中一隻
budget同上面3隻差唔多 &amp;lt;1000
thx

其實3776酒紅都好靚

教堂藍靚d
有冇寫野快嘅筆推薦
追咗幾日post
但窮j只夠錢買其中一隻
budget同上面3隻差唔多 &amp;amp;lt;1000
thx

其實3776酒紅都好靚

教堂藍靚d

M405好寫D
留名
新手想買筆 一千蚊筆直有無推介
已有三文堂eco同safari
接受唔到3776 個心心
睇岩白金18k蒔繪 梅與鶯 好靚
仲有無其他推介 pilot capless好似都唔錯

個心心唔好咩

個心心唔好咩

真係接受唔到男人老狗用支筆有個心心
自己寫字好小學雞好樣衰
你地點樣學寫字?
好想寫首靚字
自己寫字好小學雞好樣衰
你地點樣學寫字?
好想寫首靚字

易就抄copy book
有心就上網睇
Print / 學佢寫

個心心唔好咩

唔覺個心心好大問題
Btw 玩具台

係玩具呀
各位玩開嘅一般幾錢?
利申:窮撚,考慮X'mas入返枝入門版玩下
就嚟聖誕,想買份禮物比自已
筆直2000,買乜好
用開F尖
其實ef 尖有咩好推介
除lamy
其實ef 尖有咩好推介
除lamy

Mont Blanc
其實ef 尖有咩好推介
除lamy

Mont Blanc

咁快打大佬
其實ef 尖有咩好推介
除lamy

Mont Blanc

好貴 記住佢先

個心心唔好咩

唔覺個心心好大問題

男人 用緊酒紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞