[鋼筆撚]有冇人寫字仲用緊鋼筆

969 回覆
57 Like 1 Dislike

pg21k留名

我上星期都係世界堂買左呢支野 正~
其實有個小問題想問問
自己十分喜歡彈尖 (用力小小會擘開個類)
其實係咪一定要k金尖先彈/軟? 愈高k愈軟咁?
或者有無唔係k金都可以試玩既彈尖

求高手指教一下
得到了一支Lamy Safari 仲要Charcoal Black
不過我寫字好柒

呢字好靚

中間最貴

邊到買 極好jjjjjj

百利金逸彩系列 2016年度限定色 海寶石藍
我係小品買 宜家仲有冇就唔知喇
其實有個小問題想問問
自己十分喜歡彈尖 (用力小小會擘開個類)
其實係咪一定要k金尖先彈/軟? 愈高k愈軟咁?
或者有無唔係k金都可以試玩既彈尖

求高手指教一下

買支沾水筆 唔係K金又彈又平
上網睇jinhao鋼筆可以換zebra G nib上去 想試
有冇人試過?
最近呢兩頁令到幾多巴絲係到索自己枝筆
Btw 我枝eco ship就嚟可又組團索枝筆啦
留名
想問下平平地的話,有咩好介紹
留名

幾平?
Preppy ~20
微笑 ~70
Pilot mr 好似180~?

利申唔係香港 唔知價
留名

幾平?
Preppy ~20
微笑 ~70

利申唔係香港 唔知價

平平地 3776 centry 啦 唔會後悔
留名

幾平?
Preppy ~20
微笑 ~70

利申唔係香港 唔知價

Agger
利申 入左河口

幾平?
Preppy ~20
微笑 ~70

利申唔係香港 唔知價

Agger
利申 入左河口

平平地買小白花算啦
想問下係咪唔可以寫落改錯帶

唔得
Pilot custom 74
Sailor pg 14k
Platinum 3776 century

大家會點揀
新年想買枝

唔得

如果寫左有無方法解救
Montblanc墨可以去邊買

Mont Blanc boutique

同合昌同價,不過極好服務
小弟之前買唔起Mont Blanc 筆
去太古廣場mont blanc botique買墨,話想睇下咩色
拎佢支筆(146)試完一大輪先埋單
拎住四千蚊係手確係過癮

Mont Blanc墨咪去mont blanc囉

我諗萬宜同合昌應該最平
留個名學嘢先

我諗萬宜同合昌應該最平

no, 我最初都以為係,不過發現合昌,萬宜同專門店都同價。
晚晚要黎寫日記

我諗萬宜同合昌應該最平

所以推薦你去專門店玩完一大輪佢D貴筆先幫襯佢買樽墨
兩支safari一支eco一支parker兩支kakuno留名
墨就有廿隻色

我諗萬宜同合昌應該最平

所以推薦你去專門店玩完一大輪佢D貴筆先幫襯佢買樽墨

見到佢隻lucky orange 好有心動嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞