老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
耶撚溝完都無得食
其實冇得怪人做唔做漁翁 依家咁速食 就算個男唔係一次approach幾個 個女既都一次受幾個溝啦
Btw認同唔好當d女係雞 同埋平常心啦 你要預fail好多次先預到一個岩既
最近連登入左個Broadgame group
之後應該班人開團搞左2次
個chat已經有2個娘娘冒起
睇邊個username既回覆率已經估到條女咩樣。。。。人性
上網識又話約炮
喺街識又話狗公
相睇/speed dating又話仲未到時候

最好坐時光機返去幼稚園揾定啲青梅竹馬
追晒成個post
樓主你有幾樣野要改為下諗法

唔好做自卑撚
唔好一味係到踩自己 試吓搵自己嘅長處 你係咁講自己有幾差係人都比你嚇走

唔好幫自己搵藉口
樣樣野都搵藉口 你永遠走唔出舒適圈 永遠改變唔到

唔好當其他人真係咁care你
見你成日話驚做狗公 老實講 主動=/=狗公 死纏爛打就真係狗公啦 你唔好做d奇怪舉動 對方其實唔係放你係心上 唔洗咁介意

交友app係工具 點樣用係睇個人
正如一把菜刀咁 可以拎黎切菜 亦可以拎黎殺人 重點係睇你點樣運用呢個工具 唔好一開始就妖魔化佢

不過咁 見你其實都有幾樣好既
起碼依家你開始有想改變既心 同埋見你談吐都唔會話冇野講
試吓係連登活動台add人傾下計先 跟住試吓用其他app 慢慢一步一步黎 最緊要唔好急
無自信係外型or係異性面前唔知講乜?
其實係both 前者最近努力減緊肥,減完再試下搵人幫下手買衫
話題就真係成日都覺得自己份人好odd
技能就有唔少既不過我諗最主要有用既唔會係嚟啲技能而係溝通
9成女最少都有幾張牌係手
你仲水鳩我地啲毒撚下下all in
On99
我都覺自己唔知同緊幾多人競爭緊
嗚嗚婚手哥
外向同內向既世界係唔同
內向既人更加想要獨處既時間
你叫佢地去咁多人既地方仲要飲野吹水只會令佢地更加想返屋企
女人就可以一次受幾個溝 男人就要集中火力all in一個
港女世界第一 港男世界第尾
出去蒲下吧飲下酒
去參加下D出面一TEAM人既活動????
打機9成9都係男,唔會識到女

義工/返course/興趣班的確係最好既途徑,但前題係你個人鐘意做義工,返既course有女(IT唔係無女既,一班3個咁話囉),興趣班就剛好有女性鐘意既興趣,例如煮野食
一個都難識點進取幾個
我唔係咁講 我只係認為男女都係做漁翁有助matching成功率姐 唔係值得可恥既行為
thx
朋友介紹無咩用,因為D朋友會覺得好大壓力,驚介紹錯人,唔做唔錯,所以無後文
應該唔係掛
只係有一班人會去飲野識人,有一班人唔會而我係後者啫
Ig交友 囉 交友apps 都唔夠佢黎

大把學生妹 每日比人dm 緊
每日比人插緊

係食開女果D不嬲有女食
係你無食開,開唔到個頭姐
試過約左出黎一次之後就比人已讀不回就放棄左
其實講真 溝黎做乜
點解要溝女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞