老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
Ok
分分鐘係少子化問題人口老化問題日益嚴重底下政府可能真係係不久嘅將來推出戀愛與謊言裏面嘅系統
https://youtu.be/Hwf0v7XJHew
其實點解要咁抗拒玩app
對我來講始終有啲銀耳
因為見過太過仆街攞基督徒依個名嚟招搖撞騙
但係真係基督徒點會攞樣嘢來做免死金牌亦都會盡量做好自己
外國有樣嘢叫wing man
講緊嘅就係你嘅朋友同你一齊溝女
類似係互相協助咁樣
因為如果你本身唔係好有實力嘅話一個人溝女
處理得唔好會俾人覺得好怪
噉你就真係要諗下你背後所謂嘅好有需要感情係咩原因。但老實講,喺現今社會,有幾多個係因為身邊嘅朋友已經有穩定伴侶/結婚,家人催而搞到自己好介意,好唔開心,好大壓力嘅大家心知肚明啦。
Sad but true
溝女第一式
唔好覺得自己溝女
同一時間係交友app釣魚
一個未覆就溝第二個
第二個未覆就溝第三個
無限loop 等其中一個習慣左你既存在
到時佢就會纏住你唔放
自然手到拿來 任你魚肉
咁我自己都係男人
有時見到啲賣相女當啲客唔係人咁
咁我冇幫襯嘅
但係我見到佢哋啲Story唔尊重啲客嘅時候咁比我嘅印象咪差囉
好似fg搵工咁
點解連登無一個咁既平台
有呀 帶埋個女朋友出黎 介紹比大家識
9成都係仔

選岩邊個?
又唔使超級social
不過要識人(朋友又好,異性又好)你都要有少少付出
唔enjoy都其實係一個最最最容易嘅方法
通常飲嘢班人啲邊沿到會有幾個 introvert
1on1 都話接受唔到咁真係唔知可以點識人
真係要去 book club 睇書?
high class 少少囉
wine bar happy hour 啫又唔係落 club
某啲連登仔連係交友app都識唔到女 講兩句就比人block/0 match 咪妖魔化交友app囉
咩年代呀 仲要肺炎 出街就算想抄牌 遮住個樣都唔敢去馬啦 玩交友app幾撚閒
實有啲個樣、性格正常既正常人因為圈子細而上去搵另一半架 睇你遇唔遇到姐
眼高手低 樣撚衰衰又矮又毒又窮 仲要唔靚唔like就抵撚你死啦
冇外在又冇錢就老老實實搵返啲普普通通 樸素啲既女仔
女人冇樣冇身材冇氣質都唔好ff會有180高大有錢靚仔睇得上你 偶像劇呀?
你係咩新鮮蘿蔔皮值得個靚女/靚仔睇得上你呀
咩level就搵返咩level 唔信會搵唔到
唔飲酒
好 我要開下金口
飲嘢啫 宜家多咗好多特別嘅 nonalcoholic mocktails
年紀大咗唔係咁睇重識異性
拍完長拖散唔想重新識人
其實有

[Tg] 放低TG就會有人搵? (108)

https://lih.kg/2505882
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞