老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
食煙係會影響佢自己身體啫
我見好多人食煙都無影響到其他人喎e.g. 喺屋企食,唔做火車頭,食完煙頭唔會dum落地下
仲未計平時好少食間唔中食一兩枝個啲
咁壞喺邊?
單身約sp有咩問題,你情我願㗎喎,個女仔又無強姦人,做足安全措施,有性需要都係壞人?
又係時候賣下廣告

[Tg] 放低TG就會有人搵? (108)

https://lih.kg/2505882
真係好尷尬
成日喺街俾人拎電話
問拎ig都無咁尷,起碼可以唔洗follow返佢
same
又係你條臭雞
上141
賣你老母落火坑啦死賤種屌你老母
試多幾次
先試吓肥婆練下
再慢慢一步步提升難度
耶撚結咗婚都未必有得食
I mean即使你只帶識朋友既心態,都要對方係會覆你先得
就算只係做朋友,咁女用戶始終係每日被超多人approach,咁就算識朋友都係有趣既有so

反而係要有心理準備呢樣野?
所以就話睇法錯太遠就好難討論
我自己就一定唔會搵食煙既女仔
單身約sp 我又冇諗過
不過就等於一個男人單身果陣叫開雞,你會唔會覺得佢核突定係覺得有性需要好正常
老老寶寶,不如一步一步嚟
解決咗唔用交友app點識”朋友”先,再諗點識異性啦
點先識到多啲朋友?
叫你朋友帶你岀去玩

我冇朋友點搞?
岀去玩多啲識朋友

參加咩活動先識到多啲朋友?
叫你朋友帶你岀去玩

我都係同frd出去飲野識
唔好撚上連登就會識到嫁喇。
咁都係,正如我唔會搵毒撚做男朋友一樣
個人偏好啫,但我又唔覺得要話佢係好/壞
男人單身叫雞我覺得無問題喎,但一定要乾淨無性病同埋做足安全措施保護自己,當然最好係個性工作者係樣靚身材正,咁先覺得佢有taste
Btw以前我仲讀緊中學個陣係反對婚前性行為的
個陣同男朋友拍拖我唔會同佢扑嘢
但我都唔介意佢搵另一個乾淨嘅女仔同佢扑/去搵ptgf
真,其實玩交友app最緊要帶眼識人
你出去識朋友都要啦
咪聽啲連登仔話玩親app都係蒲友/雞啦痴撚線
以為自己開post
即係咁 好多人我識呀 不過你唔會無啦啦叫人可唔可以做你男/女朋友咁
約出黎你target又唔一定次次起度
好多毒撚fd 早過我出pool
唉我都係留名學野
樓豬懦弱怕事又廢又無腦又肥矮毒柒窮
你係女會唔會揀個咁既人做男朋友?
唔好做自卑撚
我認同自己係自卑which係應該要去改善既野,但係我上面提到既缺點主要都係社交能力/經驗不足,我諗嚟樣應該係話自己識唔到fd既人既共同缺點嚟(識唔到fd<->唔識點社交 無限loop),所以我先成日提嚟點,因為解決到嚟樣應該有唔少人可以參考

唔好當其他人真係咁care你
嚟個可能同自己習慣有關,因為成日無野講就會好鍾意觀察其他人,所以好潛意識咁以為其他人都會咁做(which其實大部分時間唔會),基本上都係啲自己俾自己既壓力嚟。

交友app係工具 點樣用係睇個人
我認同既,不過覺得嚟樣野個環境,節奏唔太會係自己融入到所以興趣不大

都多謝翻你咁認真先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞