老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
有啲講明只想識朋友/kill time
我就係
想搵人攝時間
真係唔太開心
我都有少少
不過有時遇到啱傾同話題一樣嘅又真係幾開心
[Tg] 放低TG就會有人搵? (108)

https://lih.kg/2505882
你玩咩app
主流嗰幾個囉
其他勁多bot sales支那雞 賓妹
我主要想搵返香港女仔
點解個po變咗交友app經驗分享區
想改變你對交友apps 嘅睇法
Sorry我轉返場
不過我都想識下有乜辦法搵人做運動去camp嗰d
仲有更多係傳銷健身美容投資雞
其實真心嘅女仔唔係無樓主可以試一下先
唔係真係個個都要你十項全能
當然你自己要求都無得太高
唔只係有無真心既女仔既問題,只係交友app嚟個模式係展露樓主最唔擅長既野,包括唔事開啟話題同埋唔識點樣make一個好既first impression俾人,而嚟啲野喺現實會無咁需要你短時間就做到,所以嚟樣野真係唔太適合小弟
cmb?
不過冇得狂like女仔
唔一定㗎 可以係相睇
Tinder okcupid cmb omi 掛
交友app第一印象係建基於文字訊息同相片
開唔到話題已經衰哂 玩app好容易就next one
我覺得對毒男嚟講更加高難度

真實識人,例如興趣班,或者fd搭fd,起碼可以從朋友口中知道對方大概係咩人,一嚟就真人相處,唔會有網上同現實嘅反差感,直接啲知道對方覺得你係點,傾唔傾到計,因為網上傾計可以用時間諗點覆,真人傾計係無得比你諗,好易知對方對你有冇興趣或者反感,例如身體語言,眼神

各有各好處啦,無玩過唔知道適唔適合自己,又唔使錢,試下啦
玩app最灰既地方係
有時正正常常問多幾個問題
例如吃唱玩樂,睇咩戲,中意食咩咁
絕對冇黃色野,冇查家宅
但d女仔覆左兩三日就唔覆

就算我有時share自己 d食野相/行山相
都係交功課式一句起兩句止
極度冇癮,就算普通朋友都唔會咁hea覆
人地1對100個
你1對1
香港地女多男少,交友app都係
我就唔信有人1對100
1對10都煩死啦
玩app男多女少
真咩數據邊度黎
果d 唔需要愛,只係要功能性婚姻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞