老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
你隻隱性毛以為改左名就冇人認得你?
其實如果平時都冇乜搵佢傾計
但突然係咁搵佢傾 又會試下約佢出黎
條女係咪都應該知我想點 定覺得我純粹想識fd
食煙點解係壞女仔?
單身約sp同fwb有咩問題?
對感情專一先叫好女仔,咁open relationship個啲全部壞女仔?但人哋男朋友都同意㗎喎
賣相點解又會係壞女仔啫?真心唔get

Omi, tinder都無乜人約炮喎,美容我就唔知啦我係女,好低機會match得返女仔
樓主有冇啲熟既外向朋友?如果有佢又肯幫你既咪一齊去join啲興趣班之類既然後兩個一齊去識人,男女不限總之建立一個新既社交圈,提升下自己啲溝通能力先
拎完個ig 咪主動啲回人地story傾偈囉
識唔到女唔關app 事,唔好賴人
物競天擇毒撚孤寂咁死去係宿命來
無錯,果時我上急救班就係咁
On99
中學大學睇樣
出到黎社會女睇男就睇錢
男都係依然睇樣 高要求既睇埋條女窮唔窮 會唔會拖累佢
中學收得最多兵 最多人暗戀咪又係班花校花 普通中下樣既男男女女又有幾多人比人鍾意過?
校園戀愛係純潔真係天下最撚大既笑話
唔係拜金女外協男既話 大個之後起碼會睇下你內涵
學生時期?十個有九個半都係睇樣架啦
睇樣又純潔得去邊?睇樣就比睇錢高尚啲?
你夠靚仔自然吸引到女架啦
但佢永遠唔講自己有咩興趣
靚仔咪唔係厹囉
唔關交友App事既,樓主放心去馬啦。
永遠都係度左諗右諗,無行動係唔會成功架
有隻起哂鋼
真 入深山算
生存黎做乜
大家定義差咁遠應該要重新定義一下先討論到
食煙又唔壞
約sp 又唔壞

唔通要一次過食兩支煙先壞
樓主如果你無溝女經驗
建議你首先多d同女女傾多啲計吸收下經驗先
首先你可以從叫雞入手
唔係叫你同雞扑野而係比幾舊水同隻雞傾計
係呢半個鐘你要盡量學習必要時仲可以了解女人身體構造 至於扑唔扑就你自己決定啦
一星期叫三四次一年後你脫胎換骨
以後你將會成為情場浪子
一條女同十幾個人一齊傾, 佢根本冇興趣重覆講一樣野十幾次
所以你一係就兩句吸引到佢, 一係就收皮
我見有人係街問女仔羅電話,仲衰過交友app
你做左啲咩咁狗公
男人追女人一次過追幾個既性質等同女人比幾個人追?
你個閪腦比屎忽坐撚住左??
你去主動追人 唔係要表示你既真心真意?
比人追個一方去睇邊個追求者岩自己再揀 有咩問題?
我冇幫住女人
調返轉 一個女人追男人 表面講自己幾真心幾愛 原來背後仲追緊幾條仔 我都會覺得佢好撚bitch
男追女又好 女追男又好 認同唔好追緊就all in 上曬心咁 不過一次過追一個啦唔該
定係你係個饑渴到唔比人屌/唔屌人就唔安樂既狗公/臭閪?
如果去興趣班/做義工嘅目的「淨係為識異性」
覺得好大機會嘥錢嘥時間

就算畀你遇到心儀對象
對方都唔一定係單身

樓主唔應該抗拒用交友app
試下去識多啲人先
學多啲點同異性溝通
儲多啲經驗先容易啲爭取到自己嘅幸福

最緊要大膽唔好怕lee怕路,保持正面
其實樓主有返開教會,不如先join下啲善會/團契,練習下同其他人溝通/傾偈?不過唔好一開始就aim at 識女仔/溝女,放鬆心情咁識下唔同嘅人、同唔同嘅人吹下水。

同埋唔好迫自己一開始就要拎到女仔電話、約到個女仔出街等等。做下朋友傾下偈先,話題可以講下而家最Hit嘅嘢,例如Mirror/Error/ViuTV

加油!
其實毒撚都係專注叫雞算
起碼明買明賣, 又唔駛驚俾人呃
反正男人去到40幾歲有錢照樣可以溝返妹妹仔
毒撚20,30 歲完全冇market
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞