老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
我用過女profile親身驗證
你係用一個女仔既視角姐
睇唔到成個盤既男女比例
朱00
我而家就係同你講緊女仔嘅視角點解佢會hea覆你囉
其實點解一定要識女, 識左又未必對你好, 除時玩鳩你。
一個人, 或者幾個知己都幾好呀, 想去邊就去邊, 想食乜就食乜, 唔駛諗租樓買包包養女

交友app適合一d可以係好短時間內吸引到女仔興趣,同埋d開話題,講野好叻既人

所以如果唔係呢種人,現實一d會keep住搞,有機會比個女仔見你比較長時間/比較多次數既活動先有機會
但如果咁啱d興趣又係全男,就真係無得搞
其實好簡單,你開個女acc咪實驗到
利申唔知答案
已經極觀察啲女有乜相 有乜自介

啲女相得一兩張 自介得一句 想男嘅點同你開話題 有啲講完句開場白就block 真心想知match黎做乜
真係唔知想點
其實香港年輕人係男多女少,整體數據係女多男少係因為女性平均壽命更長
但教會係女多男少喎ching
關咩事唔通護士女多男少又關玩app事?
樓主話自己返教會嘛
係唔同教會圈子應該都易搵既,如果話女仔數目的話
做邊行都好大關係
出面有冇公司搞場廿頭至廿中既speed dating
之前好似有新聞講玩app好似男多d,
6男: 4女, 活躍7男:3女
咩班 我即刻報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞