老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
問完info 之後就唔知點樣傾落去
繼續info 既話題又好似傾到爛好悶
但又唔知講咩好
經常dead air 就算係同朋友傾計好多時都重覆話題
點算
唔好意思真係要講下香港人食煙其實真係好冇品
講緊嘅係好多人都做火車頭完全唔理人哋感受
喺外國啲人就算食煙真係會企埋一邊食同埋人哋都係鍾意食電子煙對其他人嘅影響少好多
食完煙我見過啲人係真係會冇品到揼落地下講緊嘅係香港人
我見過嘅外國人食完煙都唔會咁直接掉落地

單身嘅話約SP呢樣野我未諗到點樣去講得好啲住我會話可圈可點睇過女仔點樣解釋同埋佢個理由夠唔夠說服力
其實有啲人單身叫雞可能係佢唔想再比性呢樣嘢束縛住
但係因為佢嘅能力一直都識唔到女
真係見過有啲咁嘅人
講得啱最緊要安全
我覺得無乜太大所謂,都係個自稱既方法啫,事實上的確有好多基督徒連我本身係基督徒都覺得佢地煩,有嚟個名的確唔怪得人。
睇完po 建立左小小信心
又一次感到絕望
依樣嘢其實比較難
難就難在本身作為基督徒講緊嘅唔係啲耶撚而係真係長期翻開教會嗰隻
係會有好重嘅道德枷鎖喺度
真係唔係走到去絕路嘅話都唔會咁樣做
但係問題係你要喺教會溝到女係真係睇神眷唔眷顧你
如果唔係嘅話你可以幾年都係有好多教會事奉但乜都冇等到差唔多人老珠黃準備入老人院嘅時候先求其俾個對象夾硬室俾你
再唔係就被獨身恩賜
關於男女樣嘢教會嘅高層一直都好似講緊啲似是而非嘅嘢耍太極
無奈就苦左一班真係愛神但係自己需求完全滿足唔到嘅男女
我老婆係執垃圾執返黎
講興趣囉
講時事
講連登topic
講吓viu節日
講吓netflix劇

搵到共同興趣就好易傾落去
其實錢唔係對條條女都重要
連登仔版
最重要唔好食返自己同一間教會啲女
如果教會有聯會嘅話就識下其他教會啲女
因為通常想溝返自己間舊啲女都係唔成功嘅講緊嘅係你長期由細返到大嗰隻而唔係新加入嗰啲
人生剩係得一次
唔好俾所謂嘅一見鍾情呃到而令到自己嘅青春白費晒
對另一間教會啲人有興趣嘅話就短期內試吓傾偈然後再約會睇吓人哋接唔接受
唔接受就快啲下一個
但係教會依啲地方睇關係睇得好重亦都最容易會臭朵
所以如果樓主真係要溝第二間教會啲女唔好多過兩個
賣性感相有咩問題?我係女仔都鍾意睇性感相
性感都係美嘅一種嚟㗎喎
自媒體都係一份「工」嚟
咁你又知賣相個啲無受過training?
啲相都要高質先有人買啦
求其鬆郁蒙自拍邊個買
唔知你講緊邊個當客人係狗
但我sub開個啲性感女相都無當我係狗
其實佢哋慘就慘在冇人帶住佢哋
比啱嘅建議佢哋
有啱嘅建議嘅時候咁佢哋都可以容易啲出到pool唔會白等浪費時間
呢啲野好睇緣分既 俾我會慢慢嚟
有緣既自然會有後續
出去玩,去食都係圍內 點會突然叫個唔識的人一齊玩
IG inbox 溝快D
全男班 hehe
肥婆心諗
俾你練完膽咪又係唔show我
我都起身走
咩都試過哂,最後係靠APP識到女朋友
上堂: 本身都怕醜又冇膽,真係等人主動先有機會識到人
朋友: 最快識到人, 同埋如果睇岩係有哂TIPS去溝,但朋友唔一定知道你鐘意咩女仔
APP: 要花好多時間,但起馬搵到個自己岩FEEL既人。但想講你本身個心態唔係搵SP、ONE NIGHT STAND其實好難MATCH都個D人。我玩咁耐咪遇過呢種女仔,約到出黎個D其實都好高質,好多都係工作原因、高要求(係我角度我覺得佢地有本錢有要求)先單身,好多唔回覆個D其實係間唔中先開黎睇下。同埋要盡快約出黎見,唔好自欺欺人,覺得TXT既感覺好好就覺得人地鐘意你,佢話鐘意你你都唔好信。

同埋有位C HING講得好岩,你鐘意人都唔好心急起勢咁追,做下朋友先,俾少少時間互相了解下對方,唔好轉牛角尖話人地哂你時間,雙方唔夠了解係好快就散
Lkf 全部公廁嚟喎
未做就打定退堂鼓想點撚樣
學返個廣告咁講
扒手都係取易不取難
雖然咁樣講你可能會唔啱聽
但係唔好再Focus喺真係一見鍾情有feel嘅對象度
因為你要人哋都鍾意返嚟嘅時候個機會率其實真係好細
如果遇到有啲條件唔差普普通通嘅女仔都可以試吓date吓
咁樣可以增加自己同異性相處嘅經驗同埋更加識點樣同其他人溝通
如果唔係嘅話驚你到頭來乜都冇
過來人中過伏搞到有埋心理陰影所以先好心同你講
你主動同人傾計咪可以唔只點頭之交,你只同人點頭既話咁人地都只會同你點頭
啱呀
唔好再學而家嘅香港人嗰種人性咁複雜咩都利字行頭
依家大家又唔係比緊賽
真係幫到人嘅咪幫囉
其實每個人有唔同嘅需要
你唔需要感情呢啲嘢其實對你來講都未嘗係一件壞事
最慘就係有啲人其實真係對呢啲感情好需要但係一直得唔到自己想要嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞