老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
婚前冇得扑都算, 婚後性冷感先大鑊
難生仔姐反正依家都無咩人想生仔,無所謂啦
而家避孕可以好多方法
但唔扑嘢先可以100%
藉口嚟啫
講真溝女又真係排名賽
提升對手能力真係會影響到自已

利申以前都有朋友介紹,不過人地係高手(真係內涵技術同經濟能力都強,唔會怕競爭果隻)
其實對於我來講,1 on 1係完全ok,不過好難有機會一開始就1on1
往往係要係一大班人入面先,然後個女仔係咁多人入面都仲對你有興趣,你先有機會再同佢1on1約到

一大班人時就會好辛苦(hence會表現得唔自然)
如果陌生人,直頭連認人名都認唔到,更唔好講可以記得下人地講左咩然後進一步了解
一對一可以專注少少,會舒服好多
情況有d似做野時要multi-tasking同專注一樣既分別,但現代人基本上已經built-in左multitasking既能力,所以對佢地而言唔成問題
飲完酒玩
有無呢類運動grp
sales多到唔玩
有無車有無樓 有無錶
先唔計sales保險倫敦金果堆

如果話交友app可以係訓練場,咁對毒撚而言,其實係連訓練場既門票都無資格買
將心比己,你係女仔,我極端保守到當你每日收得果20條仔msg先算,你除去返工+做自己野既時間,剩返幾多個鐘?覆到當中幾多個人?當你只有時間覆5個人,你會用咩方法排覆邊5個?

你可能會話:咁一個女仔收得20pm,就代表班player都同時send緊20個啦?一來呢樣野只限個app男女用戶各半既情況先啱,二來個player又真係會同時食幾條女喎。
咁你會話player食完都會飛返部分女,咁都仲有機會架?又將心比己,你次次拍拖都係同個有情趣把口叻性技巧好既男人,然後有個平凡好多既男人想溝你(當然performance會遠遠差過之前溝你果班有天份有經驗既player),你又會唔會覺得同期望有落差,唔太想受溝?

呢度絕對無意話港女點點點,我可以話你聽比著我係女仔,走去玩交友app,係上面兩個問題既答案,都係未必會理班毒撚
有車都可以好窮D錢去灑部車度你咁講只係分到人大唔大洗,而唔係有無錢BTW其實佢哋都只係想洗男人錢,只要個男人比到錢佢洗,佢WFC個男人戶口有無錢所以你都啱既
係 不過你有車班女就有期望
所以咪話係獵食場囉,一條女去玩交友APP唔係因為著搵個可以長久發展既人,而係明明中過咁多次伏,都係要繼續放目標係有情趣把口叻性技巧好既男人,咁即係佢真心其實唔係搵伴侶,只係搵性伴侶或水魚,佢自己都係獵食者而已
興趣一部份係99%男(果1%係人地帶老婆/女友)
一部份係極少有機會同得閒玩
一部份係唔會同其他人有交流

讀中學正常比例,但唔夠人地早熟,無人地咁早有夢想咁早懂事,同無人地咁早識擴大圈子social同溝女(呢樣我認係自己抵死)
讀大學95%男
工作95%男(剩果5%平均老我好多,一定已婚/已有穩定伴侶,而且仲有d係麻甩性格)
我又將心比己一次

然後今次當我係普通甚至少少below average樣,但會襯下靚衫,化妝打扮下,都有d自己興趣同生活既,無咩不良嗜好既女仔一個啦

咁好啦,我真心想搵伴,但現實上圈子得女人or興趣係單機玩既野,無咩機會識仔,然後我開始app

係我既角度睇,其實又真係好難一野就話把口叻識哄女既就係player,毒毒地果d就一定係好仔
如果我有一次撞到個毒得黎都係仆街既,我個心態更加會變成「毒撚又玩弄我,player又玩弄我,搵player起碼開心過」
又唔係咁話,機率問題姐,player 90%玩,毒撚10%玩已經唔同,係睇佢想唔想比人玩姐,即係佢重視所謂既開心過多過唔想比人玩

正如股票咁,你會唔會因為腳踏實地收息都有可能跌就走去買牛熊一樣
到時又嫌識到嘅都係個樣麻麻地
係嘅,冇可能一開始就match到嘅
連登識
同其中一條女傾到唔想傾
瘋狂放負
唔係少少嗰隻
係好自卑講埋啲嘢搞到唔知點應好嗰隻
另一條就本身傾得好開心好多野講突然一日無左影
起碼用交友app係大機會雙方都係單身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞