老老竇竇,唔用交友app其實要點識異性

693 回覆
918 Like 26 Dislike
有女既人未有女既時候都係人地眼中既狗公
咁唔收兵的確係好女仔嚟嘅
性方面開唔開放嗰啲我唔評論
但係收兵嘅的確唔係好女仔喎
你唔鍾意人嘅話就直接同人講
唔好浪費其他人時間
人哋付出左真心最尾俾你當狗咁撚
真係心地好嘅女仔唔會咁最多都係碗傳啲咁拒絕人
就算我冇中過伏但係見到有啲咁嘅例子都覺得啲男仔好慘
以為自己有希望點知係假希望仲要俾人利用
依家有咩交友app 係多人玩

3x 廢中
紋身我會睇佢點樣紋
有啲紋到成身都係嗰啲就真係不了
但係如果一個兩個識紋喺啲啱嘅位就會好吸引
我認同男仔女仔收兵唔係咁好
叫雞識
群體活動Social要同人推進關係嘅唔係唔得
但係一定要有handlers同埋個program要design過
所以宜家係仲有咁多又醜又毒嘅DNA流傳緊
其實最重要係抱住人無恥便無敵既心態

難堪又點
又冇人識你 呢個唔得咪下一個
下下諗呢樣好柒 個樣衰左又點
永遠係溝女方面都進步唔到

不過我試過用呢個方法識Fd但冇試過溝女
邊度有興趣班玩
除左tinder cmb skout
有無其他app推介啊~
其實係香港嘅標籤文化害左唔少人搞到大家想識人都驚臭朵
需要有一個人向傳媒媒體去打破呢啲標籤文化
朋友介紹
又唔好叫自己做耶撚
耶撚依個名係攞嚟叫林鄭依啲仆街
應該叫返自己做基督徒
最佳嘅盤一定係好朋友身邊嘅朋友!

利伸:
玩左dating app 半年左右, 見左6個左右 後尾心灰意冷delete左 而家個男朋友就出現左 佢就係我個好朋友識左10年嘅朋友
食煙如果佢控制到嘅話都勉強係好女仔
但係收兵一定唔係
收兵咪就係啫係攞人着數
食煙飲酒都可以當你係嗜好
你俾人知收兵嘅話一定臭硬朵
共勉之
感覺自己格格不入
依啲我都唔講
但係收兵依樣嘢一定冇得講
依樣野出嚟嘅結果只會係唔好
你收兵嘅話盞會令到更多player賤男出現
單身約SP同F W B都可以叫做講得通
始終人係有性慾
但係open relationship如果generally acceptable嘅話會有太大爭議性
同埋如果咁明刀明槍咁樣公開嘅話會引起好多唔同方面嘅問題嚴重影響社會架構同埋人對愛情嘅觀念
好多人都係唔想用交友app又唔想擴大自己圈子,就算擴大左圈子識得多人,又覺得自己溝唔到女。

當咁好彩識到個女仔喇,而大家本身唔認識對方,人地諗住同你做下朋友,慢慢了解下自自然就會同你愈來愈熟多左話題傾,點知你班心急毒撚下下就覺得人地係自己杯茶,起勢咁追,人地都未知你背景係點就講撚到對方係自己一生最愛咁,我係女都比你嚇走啦

做下朋友先令自己習慣/學習同其他唔同嘅人相處,了解下對方之餘最緊要係了解下自己係咪真係咁難?自己都唔了解自己,仲想人地點了解你

而且識到女都唔好成日諗表白,你當啲女個個都係小學雞咁比你講兩句就會鍾意你咩,醒下啦
建議睇翻#7
因為賣相嗰啲通常都係以性感為目標
同埋對比其他正式搵份工嘅人工作真係差好遠喎
人哋model起碼都要接受training同埋因為有門檻嘅關係對老細同客人會有尊重嘅態度而唔會當客人係狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞