香港柴犬價錢大約幾多

1001 回覆
106 Like 1237 Dislike
啱 個班黑市隨時唔人道過繁殖場
你條死垃圾駁唔到就叫人收皮金字塔底層
有門路咪領養囉
無門路買咪買囉

班領養撚離地又串77
問佢邊到領養又拋番個波比人
一係就叫人領養其他野
關你地撚事咩
有心養當動物自己家人你理撚得人地買定領養姐
agger
講親買寵物就逼人領養真係好撚on9
呢種態度只會令更多人抗拒領養

利申 支持領養行先 冇先買
得罪講句我想養寵物唔係有朋友比我都去買
班領養塔利班同環保塔利班都係同一類
講多兩句都晒氣
不過我份人冇咩所謂,如果你係想喺網上世界搵人發泄下嘅,隨便,我打果段嘢,你睇咗幾句,跟住就用果幾句大造文章,我個重點係最尾果句「所有人養之前諗清楚做好晒準備先」,如果你認為呢句嘢係錯嘅話,sor9ry
我當真係有日領養晒所有貓狗
到最後大家咪又係要去買 咁黑心繁殖場咪一樣依然會存在
領養撚可唔可以理性少少要屌嘅係繁殖場同埋政府唔做野
慳啲啦你自己咪又係越講越遠

我屌領養係因為領養撚屌人買,個post明明問幾錢都要入嚟搞搞震。講返,你唔係諗住入嚟叫一個原本想買狗嘅人領養佢就好順攤聽你講呱?我寧願你自認係不吐不快為射精算啦,講撚到人哋十惡不赦自己就高高在上但毫無功績甚至實際行動,你班友真係好失敗
喂 屌你 秒
我意思係指禁止買賣
咁動物買賣就得返黑市
樓主好波
唔睇po都唔知咁撚貴
好撚支那人 怪返隻狗轉頭
樓主好波
樓上仲有個領養傻鳩叫你pin佢
香港買狗信唔過, 最好去日本親自去買
不過唔平要做好多文件野同坐flight.
6雞野起仲要睇血統, 以上我估
屌佢老母 邏輯喺邊度?
依家唔係佢哋選擇要交配喎 係人類逼佢地繁殖 一隻狗要生好多胎喎 好撚傷身體喎 唔通你阿媽係俾人強姦生你出嚟?

如果你搵啲良心商家買狗唔係問題 重點係香港邊度有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞