香港柴犬價錢大約幾多

1001 回覆
106 Like 1237 Dislike

頭先FB 見到
其實真係好奇,點解領養支持者係要假設人地一定係想幫狗仔?人地可能只係鐘意指定狗種,又想由BB 養到大由零開始建立感情人地出發點又唔係做善事咁點解要領養?

極其量只可以叫佢去D 好D 嘅狗舍到買,唔好助長過到繁殖嘅狗場。有心岀靚狗嘅狗場一定唔會虐待自己D 狗,好食好住生D 靚BB

真係好愛狗嘅又想幫狗嘅自不然會去領養,點解要你哋心煩多件事
樓主如果你有興趣就問下啦
唔使錢又可以幫到狗狗
通常呢d post會好多領養痴線佬入黎
樓主等下啦,好趕住養咩
唔會啦 好似毒品咁 法例上寫明唔比買賣 咪又係一樣有好多路數買到
如果唔係從思想概念上去除嘅話只係從買賣入手根本唔會有成效
唔關你事 連登J圖post都可以有交嗌
有柴犬領養?
點解要買賣動物?當d動物係財產?
成日都有架啦
不過公道d講句申請既人多到難以想像
上次元朗個單野好似有成幾千個喎真係領養到咩
其實唔去同黑心狗場買去bleeder買已經唔係問題啦唔明有咩好嘈
黑警真係咁醒咁諗就唔會打得咁落力啦
養得就唔好慳
不過樓主都係想知公價姐
既使外國買都有個價錢做參考
一黎就屌樓主買係賤人又太over
個非法買賣同繁殖場一樣仆街
秋田都係日本國寶,秋田手腳粗大耳卷尾,脾氣無柴犬咁臭,忠心好
點解你老母生你之前唔了解下孤兒院啲孤兒都無父母愛錫好可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞