香港柴犬價錢大約幾多

1001 回覆
106 Like 1237 Dislike
人都冇free will
你到底有冇睇條片
都話啲狗最初係自己行去人類群度
然後一直有呢個行為模式
加上幾萬年嘅breeding去domesticate

我唔同意500呎樓養狗
至少要有花園
正解
講買狗又講去食素 一陣講食素又世界大戰
講需求你又話你無隻狗會死 我淨係食草都生存到
根本係兩個命題嘅事 你唔駁我上面講既野就講第樣野
我去做義工幫老人你又問我有無探訪殘障
想知如果我屌人虐畜你係咪又問我係咪食素?
係咪一定要做到完美先可以出聲?
上面都有巴打話可以去買 不過就要搵良心breeder
如果唔想煩唔想俾多啲錢你咪偷偷地去樓下買狗 無人會知
唔明你無理據又要行出嚟嘈係想點
又係講錢
搬乜柒龍門
我支持養動物=我支持買動物?
柒少陣啦弱智仔
領養撚出嚟應機,依家挑戰你地,你屌個暗瘡肥婆,俾我係隔離房聽下就ok
一係我依家就出去旺角是但買隻狗,夠唔夠膽?
柴犬係好靚好得意但係香港而家養到好公廁
行入狗公園可以幾個party加埋十幾隻柴犬
唔好催啦

人地努力緊

記得幫手打去confirm 隻狗有冇比人hold同埋幾多歲

領隻老狗唔係人人接受到
又係2020年
八月
乜柒都冇晒啦
關我撚事咩 人哋賣我咪買囉
柴犬
真係好想養狗 但afford唔到自己想養既品種 寧願唔養
但我支持買動物 但我唔支持養
唔知你搬乜鳩龍門 ching中文是咪唔太好
入人群係咪證明到狗隻個體就係鐘意每個人類個體?證明唔到咪代表隻狗可能冇權選擇animal rights matter
十月*
邊個柒有眼睇啦大家
你唔係屌我又點?依家我鍾意屌你啊
我開你波先咪又係要逼住屌返我嬲到
你老母做緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞