爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
終於有亂鬥,但係成鋪都畀我垃圾卡做咩
真係打得差,有missplay 咁輸,我唔介意
屌你老母
場場都比人剋deck top deck
打撚咩

見人地quest rogue 個個咁撚手順
打親都turn 4,5 完quest

等我都玩下先
抽唔到牌係我miss抽
排到一個成三十場都無見過既deck 又係miss排
極速手順抽曬d 牌整隻20/20又係我問題

token德仲好唔好用
CLS

天選之人
亂鬥完全唔公平
亂鬥完全唔公平

等幾日亂鬥唔玩得
其實連輸真係唔好玩 真係會輸開有條路
一黎可能當時個環境剋你嘅卡組多,二黎連敗自己心態會越黎越差影響操作

建議連敗就休息一下先,做下其他野等調整好心態再繼續。如果跌rank唔好下下都凝住要追返d星星,休息下比較好

轉deck 都繼續比環境影響
(aggro 獵/魚人, 中速獵/聖, 控制任戰/牧/法, 自閉任rogue, 爆發巴打薩)
應該玩乜deck
亂鬥完全唔公平

等幾日亂鬥唔玩得

rafaam 根本唔會輸
2mana 出隻減4 mana 既legend

kel 2mana 得堆垃圾

仲要2隻都60血
打撚

15血對60血就差唔多
新手課金係咪買welcome bundle+adventure?

唔好課
亂鬥完全唔公平

等幾日亂鬥唔玩得

rafaam 根本唔會輸
2mana 出隻減4 mana 既legend

kel 2mana 得堆垃圾

仲要2隻都60血
打撚

15血對60血就差唔多

玩第一場科爾蘇就嬴左

開心
其實連輸真係唔好玩 真係會輸開有條路
一黎可能當時個環境剋你嘅卡組多,二黎連敗自己心態會越黎越差影響操作

建議連敗就休息一下先,做下其他野等調整好心態再繼續。如果跌rank唔好下下都凝住要追返d星星,休息下比較好

已經達陣係rk5 點輸都得
AlkaSetzer #4126
亞服80任互換

Sent左

收唔到既

Request sent

有冇人玩美服 fd challenge quest
新手課金係咪買welcome bundle+adventure?

唔好課

你唔好撚彩佢呀 你唔課一次 你可以del game

唔好課

課啦 adventure同welcome都抵課
屌你班友害人不淺
千祈唔好撚課啊
屌你班友害人不淺
千祈唔好撚課啊

你玩左幾耐 一次都無課過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞