爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
留名
請勿課金
想玩番,有咩法師deck好介紹

祕密法 任務牧
魚人聖好撚難打

祕密法 任務牧

紅龍 炎爆麥迪文
魚人聖好撚難打

落蟹
魚人聖好撚難打

落蟹

抽唔中有咩用
Token薩滿deck list係點樣
有冇巴打share下
留名
快攻deck我
大家依家rank 幾?
我玩緊魚人聖卡左係rank7
撞到既都係秘密法 token Druid 內戰
對依啲真係睇彩數 搞到唔上唔落

Token shaman 我係落左魚人package 同埋死聲返手
魚人聖好撚難打

手順無解

先手落到怪就可以屈住佢黎打
都係睇手順唔順既啫
有冇Cancer deck比我爆上r5
卡緊r8
想問下花賊大致玩法係點?
想問下花賊大致玩法係點?

似奇積賊
交換80金任
btag:tonyheiii#3155
中速聖係咪萬能deck?抗快 回血 後期
薩滿係未已經完全上唔到大枱 用開元素薩 上個月多中速獵 都算64波 可以穩穩陣陣咁上到r2
但係呢排9成都係秘密法/魚聖/任戰/賊 對咩職都輸咁濟

利伸:卡左係r7 求deck
有冇人係點都唔用狗deck 任賊海盜呢d
依家淨係玩任戰麥迪文同j德 成日贏一輸一咁
所以走左去玩arena 反而係咁贏
第一場12-2 第二場12-0 之後11-3 而家7-0緊

原來任戰麥迪文唔係狗deck

自閉deck先算狗deck,任戰都算要用腦有交流邊算狗deck

任戰

自閉deck先算狗deck,任戰都算要用腦有交流邊算狗deck

係咁易放下怪 清下場 都叫有腦 我就係用任戰鳩上r5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞