爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

Happy share 我副水token薩
用佢黎上r4

巴打張圖貼齊30張?
我數極都係得廿幾

sor 好似up圖壞咗
淨返都係 finja aya things from below 個 d la

仲諗住可以慳返唔洗合Aya

TOKEN仲要jade點會冇aya
得罪講句今patch除左聖同打頭戰好似冇狗deck

Happy share 我副水token薩
用佢黎上r4

巴打張圖貼齊30張?
我數極都係得廿幾

sor 好似up圖壞咗
淨返都係 finja aya things from below 個 d la

仲諗住可以慳返唔洗合Aya

TOKEN仲要jade點會冇aya

控制最怕就係死聲怪 一個aoe清唔晒你個board你先有機會贏佢地
想玩shaman就最好合一合 aya
順便開埋J 德黎玩

其實快攻德魯伊都好狗

聖都狗 望下狗獵狗德
任賊手快快,一開波比人法反

黑謀會小弟
垃圾任賊比我r5反撚左張crystal core
垃圾任賊比我r5反撚左張crystal core

經驗不足
行申 試過 對面即投

黑謀會小弟

一放手已經知仆街
真係打得差,有missplay 咁輸,我唔介意
屌你老母
場場都比人剋deck top deck
打撚咩
屌你老母
打撚咩

其實快攻德魯伊都好狗

除左後手T1上兩隻翼龍之外,都仲可以掙扎下嘅

呢個要幾多運先做到
不如直接扣撚曬我d 星星算啦
反正都係焗鳩我輸
玩閪咩

不如直接扣撚曬我d 星星算啦
反正都係焗鳩我輸
玩閪咩

開台表演鋪鋪都因為運氣輸囉 香港FORSEN 技術明明係太子

你實無錯架 係隻GAME錯姐
12場都無MISSPLAY都講得出
12場都無MISSPLAY都講得出

任戰內戰頭4 turn 都無怪入手
實係我錯啦
execute execute slam slam 全場打一

人地就鋪曬場咁

抽唔到brawl 實係我錯啦
一睇就知咁樣又係我錯啦
無啦啦load 勁撚柒耐
跟住unable to connect to your game
跟住自己load load 就輸左
實係我miss play 啦屌

呢個版本魚人聖真係好ON9
求其上網搵個組合都上到R2

食魚蟹太貴,未必人人會合齊兩張

魚人聖太惡頂之後仲要演化
btw,今個meta token德應該狗過打頭戰
屌你老母
打撚咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞