爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

一入場見佢係戰士 頭也不回留低隻冰川做任
不過講真任賊係狗 但係比起海盜戰真係要用腦

講到要用腦 咪又係彈出彈入 然後聽天由命
唔玩快攻都唔知點打你啲任賊 寧輸海盜戰 都唔想輸比任賊

quest rogue 要用腦都講得出

屌你巴打是咪弱能人仕?
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

輸俾海戰都甘心d,靚d起手都防到下,任賊屌你老味乜鳩都防唔到,明牌玩都防唔撚到呀屌你

呢個真
海盜戰頂得住T5 就已經勝率>60%
基本上過左T5, T6已經空手牌
只要慢慢諗下點樣解牌已經好好多 (留牌清)

quest rogue 要用腦真係
除左零防守spam board 之外
仲有咩"技術" ? 講黎聽下
上面係咪有巴打問thijs副偷牌deck
而家補返
玩呢副好有樂趣 場場都有唔同牌上手
有無巴打有80金任交換
有無巴打有80金任交換

有呀,你tag幾多?
有無巴打有80金任交換

有呀,你tag幾多?

Neptunek #3424
交換80g任
美服

自推
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

quest rogue 要用腦都講得出

屌你巴打是咪弱能人仕?

任賊點會唔駛用腦
咁無敵又唔見個個人用任賊都上傳說
任賊唔係彈曬d牌出黎就得,你出錯牌行錯一步都立即gg,因為佢隻隻細怪,番唔到盤
終於金頭左牧,戰同法
下個最近500勝係德同術
唔通要玩狗德
任賊唔係彈曬d牌出黎就得,你出錯牌行錯一步都立即gg,因為佢隻隻細怪,番唔到盤

我都學緊玩任賊,計錯數真係會GG
終於金頭左牧,戰同法
唔通要玩狗德

Jade德啦
上月用佢上到r5
終於金頭左牧,戰同法
唔通要玩狗德

Jade德啦
上月用佢上到r5

翠德都仲有得玩?
對親任賊都輸
第一次冰海盜戰冰到贏
撚狗咁撚佢

雖然唔鼓勵淫賊
但做得唔錯

輸俾海戰都甘心d,靚d起手都防到下,任賊屌你老味乜鳩都防唔到,明牌玩都防唔撚到呀屌你

呢個真
海盜戰頂得住T5 就已經勝率>60%
基本上過左T5, T6已經空手牌
只要慢慢諗下點樣解牌已經好好多 (留牌清)

quest rogue 要用腦真係
除左零防守spam board 之外
仲有咩"技術" ? 講黎聽下

我試過對任賊 佢3turn用偷牌海賊 完任
佢仲要偷埋兩隻mage 32減法術cost 再用preparation
第4trun成台「已經」55

任賊用腦?屌佢老味
交換80g任
美服

自推

有啊!新手想問點交換?
終於金頭左牧,戰同法
唔通要玩狗德

Jade德啦
上月用佢上到r5

翠德都仲有得玩?
對親任賊都輸

唔好咁啦
用淫賊海盜比較邊副中速控制贏到
而家補返

無shaku係咪好大分別
唔知合唔合好

我都學緊玩任賊,計錯數真係會GG

邊會有人冇腦到dom哂所有牌出嚟架,正路咪出key quest牌彈入彈出,唔通dom哂死副嘢出嚟咩

同隻賊玩到咁
呢場好正
佢偷我兩隻lyra我偷佢兩隻食人花
最後靠綠龍同lyra爆發先贏到
而家補返

無shaku係咪好大分別
唔知合唔合好

參考下囉 試下唔用shaku玩幾場睇下先
呢副真係半fun deck 玩厭流行deck既可以試下
輸俾人地啲deck 嬲嬲豬就屌鳩人無腦
有人用任賊卡R15 有人輕鬆Legend
有人用海盜戰卡R15 有人輕鬆Legend

如果真係冇技術因素咁所有同一副deck 既rank 都應該一樣 咁都話冇技術 不如話你冇腦諗唔到人地邊度用技術

利申 冇玩過上面果兩副

如果真係冇技術因素咁所有同一副deck 既rank 都應該一樣 咁都話冇技術 不如話你冇腦諗唔到人地邊度用技術

利申 冇玩過上面果兩副

我輸俾其他deck心甘命抵喎,你咩logic嚟,卡rank不嬲唔代表技術差,差起手,輸counter都係卡架,利申:試過轉乜就俾人counter乜
潛咗一排玩shadowverse
宜家meta興啲咩deck

利申 冇玩過上面果兩副

清應該去玩賊同海盜戰
好撚岩你

利申 冇玩過上面果兩副

我輸俾其他deck心甘命抵喎,你咩logic嚟,卡rank不嬲唔代表技術差,差起手,輸counter都係卡架,利申:試過轉乜就俾人counter乜

卡rank 係講緊打極都升唔到喎
係呀係呀 呢隻game 係玩運 你咁廢係因為個天針對你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞