爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
R3 勁撚多秘密法

火法好難升

火法太慢 如果拖到t7 8就好打啲

空個位帶食秘密
秘密法用小怪制場
點反制佢啲小怪?
終於俾我上到5啦 可以專心溫final la diu

下個月多啲時間先衝legend

魚人聖個勝率真係唔高 但叫做對住副副deck都有得打下
唔建議特登走去合

最勁應該魚人控制

人類總是要

仲要金法師

仲要有食秘密,對面唔洗玩啦

食左一堆仲有一堆
雖然好多人話薩滿唔勁
但至少我用落唔差

貼埋牌組
上個post 已經貼過

巴打你rank幾? 我都係玩薩滿 但偏向更多元素
打戰/法/賊真係比人撚狗咁撚

legend rank,
打打頭戰係優勢 起手捉傳送門 2隻1費, 2費武器 好易搶贏個場
打嘲諷戰 呢個對局legend rank 比較少 不過呢副牌其實value唔少 通常控控下個場 一個嗜血都收到頭
打法師 嗜血係關鍵
打任務賊 一定要係咁搶血 早期火舌係重點 呢家任務賊唔帶backstab 好難解火舌 贏唔贏到就係睇你頭幾turn 打到幾多dmg, 就算個場冇左之後 呢副牌依然有好多直傷可以打面 所以係咁打臉就岩架啦

呢副叫咩名堂
雖然好多人話薩滿唔勁
但至少我用落唔差

貼埋牌組
上個post 已經貼過

打打頭戰係優勢 起手捉傳送門 2隻1費, 2費武器 好易搶贏個場
打嘲諷戰 呢個對局legend rank 比較少 不過呢副牌其實value唔少 通常控控下個場 一個嗜血都收到頭
打法師 嗜血係關鍵
打任務賊 一定要係咁搶血 早期火舌係重點 呢家任務賊唔帶backstab 好難解火舌 贏唔贏到就係睇你頭幾turn 打到幾多dmg, 就算個場冇左之後 呢副牌依然有好多直傷可以打面 所以係咁打臉就岩架啦

巴打留個id 做個fd 比小弟學下野得唔得 我基本上浄係用薩滿 但係呢排成日輸
亞服80金互換
Yuenxi #3333
AlkaSetzer #4126
亞服80任互換
meta deck= 狗deck

贏你=狗deck

我正式宣石丘防衛者成為dr.3

翼龍bb呢

翼龍bb呢

真 dr.3

下下摸tirion 而家副副deck都落,地位等同d.7
亞服80金互換

其實點解成日會有人可以兩個人一人拎80金
R3 勁撚多秘密法

火法好難升

火法太慢 如果拖到t7 8就好打啲

空個位帶食秘密
秘密法用小怪制場
點反制佢啲小怪?

儘量都留小怪企場
前期比d掙扎撐住

比唔到 法師法術清怪
小怪打面
亞服80金互換

其實點解成日會有人可以兩個人一人拎80金

第一次做依個任
你地標準以外嘅牌係咪解哂?

一張都冇解,我儲卡為樂,又可以打開放

主玩arena 大把塵

無用嘅 我理得佢開放定標準
拆拆拆
雖然好多人話薩滿唔勁
但至少我用落唔差

貼埋牌組
上個post 已經貼過

打法師 嗜血係關鍵

巴打留個id 做個fd 比小弟學下野得唔得 我基本上浄係用薩滿 但係呢排成日輸

我副薩同你唔差好多 但我卡係13至15

我都keep晒 係解左naxx隻蜘蛛 果陣等塵用
AlkaSetzer #4126
亞服80任互換

Sent左

Happy share 我副水token薩
用佢黎上r4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞