爐石戰記討論區#9 麥迪文全面進場

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我自己砌左副麥迪文牧玩 不過都俾任賊強姦 要贏佢就可能要落dirty rat卡一卡佢

落法反, 反到就嬴

人地玩牧

sor睇錯
自膠

傻鳩先會比人反

不過都係贏唔到法
佢burn d damage 太高 你鋪滿55佢都照殺到你

用burn mage/freeze mage 見到淫賊真係會心裡暗爽
乜都唔駛理 瘋狂打面+cycle
通常佢解完任鋪好怪就係塊面爆既時候
https://www.youtube.com/watch?v=LUmERFI88O4
第一次上R5 第一次玩priest
我用呢副2x 場上左R3
幾屈機下
https://www.youtube.com/watch?v=LUmERFI88O4
第一次上R5 第一次玩priest
我用呢副2x 場上左R3
幾屈機下

Purify priest都唔係咩新野啦
奇怪係而家個個都唔落Barnes
以前high roll拉隻statue再silence變477 勸退對面
你地標準以外嘅牌係咪解哂?

一張都冇解,我儲卡為樂,又可以打開放

我都keep晒 係解左naxx隻蜘蛛 果陣等塵用

一張都無解過,仲特登走去合開放卡
利申:長期目標係儲齊爐石所有卡

我代blizz 多謝你
翠玉德差兩張原始飛龍同aya,合唔合好?兩張飛龍換咩好?

Aya一定要,飛龍可以轉7cost5/10張樹

爆任了

無名?

btw你晨早解一個走嘛

Aya一定要,飛龍可以轉7cost5/10張樹

其實安戈洛個卡包你話無改過機率我真係唔信,啲史詩一係就一張都無,一係就有兩張甚至第三張都嚟埋
未試過玩撚到咁灰 之前都用中後期牌上5
依加仲卡撚住係13 打乜輸乜
兩面同樣既牌但係就抽既牌就完全唔同
就黎想玩全職ARENA 依個版本已經唔撚係我玩
利申:開服玩到依加廢極都有譜掛
用緊套控制龍牧 跟kolento再改左 連勝

玩咁耐都卡r13...

除非你真係黑到地獄黑仔王咁樣,唔係嘅真係你用錯deck/打錯

玩咁耐都卡r13...

除非你真係黑到地獄黑仔王咁樣,唔係嘅真係你用錯deck/打錯

post 副deck 出黎大家望下囉

求deck
點解今季仲有freeze mage玩
emperor同ice lance都退左standard 仲有deck可以叫freeze mage咩
唔係最多叫burn mage炸咩?
emperor同ice lance都退左standard 仲有deck可以叫freeze mage咩

根本就係有落frost nova&blizzard 同冇落既分別

根本就係有落frost nova&blizzard 同冇落既分別

今季d 回血牌少左 所以仲夠dmg

但係k神就輸到訓係度
點解要帶翠玉德呢

暫時未對過任賊 但對過各種快攻 無倫種菜德 token 海盜 瘋狗 只要我前期手牌順 佢嘅怪 就等於我嘅怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞